2.500 skroz golih žena na jedom mestu nikada niste videli. Do sada. A ove cice su imale jak razlog za to

12.6.2018 12:15:38
Broj pregleda: 2356
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

U Irskoj je ukupno 2.500 golih žena oborilo Ginisov rekord koji je od 2015. godine držala Australija.

> >

TOPE SNEG: Lepe Ruskinje se skinule u bikinije uprkos zimi i stale na skije kako bi oborile svetski rekord (FOTO) (VIDEO)

One su se, naime, u subotu na 12 stepeni Celzijusa, na plaži Mageramore (50 kilometara od Dablina) skinule i ušle u vodu u isto vreme.

U pitanju je humanitarna akcija "Strip&Dip!" koja ima za cilj da sakupi novac za Didru Feterston, ženu koja se leči od raka dojke.

Sada su ove hrabre, nage i humane žene oborile Ginisov rekord koji je držala Australija, kada je 786 ljudi učinilo isto u Pertu, piše 021.rs.

VIDEO Mladić trči go u Nišu:

(Telegraf.rs)

>

Kada su i žene počele brutalno da se tuku nasred ulice: Namerno se udaraju i prave ožiljke na istom mestu, a ovo im je glavni motiv

  Srbija | 6 shares

Žene u Saudijskoj Arabiji sada smeju da voze, ali ovih 8 stvari im je i dalje ZABRANJENO (VIDEO)

  Svaštara | 33 shares

Saudijske žene konačno dočekale vozačke dozvole: Izdato prvih 10, očekuje se da će dobiti još njih 2.000 naredne nedelje (FOTO) (VIDEO)

  Svet | 1 shares
>

"Otvori vrata, neka Kim vidi": Tramp se hvalio svojom blindiranom "zveri" i dopustio lideru Severne Koreje da zaviri u limuzinu (VIDEO)

  Svaštara | 0 shares

Bradonja zakucava eksere kao mašina, ne postoji nemoguće za njegova dva vatrena čekića (VIDEO)

  Svaštara | 1 shares

Noćni izlazak u Singapuru: Opušteni i nasmejani Kim pozirao za selfi i mahao ljudima koji su ga u stopu pratili (FOTO) (VIDEO)

  Svaštara | 3 shares
>Povezane vesti