Čovek kojem se povukao tumor sa mozga izneo ŠOKANTNO OBRAZLOŽENJE: Izlečile su me

13.11.2018 20:47:53
Broj pregleda: 169
Podeli Tvituj Podeli na G+

Jedan muškarac iz Kalifornije postao je prava zvezda kada je u javnost izašla priča o tome kako se navodno, njegov tumor na mozgu povukao sam od sebe.

Pol Vudl, muškarac iz Kalifornije kojem je nekoliko stručnjaka dijagnostifikovalo maligni tumor, tvrdi da se potpuno izlečio bez ikakvog leka. Spasila ga je, kako je vera, ali i molitva drugih ljudi.

Imao sam strašne glavobolje, kad sam hodao morao sam da se pridržavam za zidove rekao je dodajuću da mu je već bila zakazana i operacija, ali da je onda naprasno pomerena samo dan ranije kada su stigli najnoviji nalazi.

Lekari koji su ga lečili bili su u šoku, pošto na mozgu više nije bilo ni najmanjeg traga tumora.

Radimo testove i imamo vrhunsku tehnologiju. Ali, neke stvari je jednostavno nemoguće objasniti izjavio je dr Ričard Je.

Međutim, Vud je imao drugačije objašnjenje.

Moj telefon neprestano zvoni, Fejsbuk mi je prepun molitvi, javljaju mi se ljudi iz cele države. To je čudo i Bog je tako isplanirao uveren je on.

Sveštenik crkve u koju on odlazi, potvrdio je njegove reči.

Sve vreme je ponavljao da, šta god se desi, da će biti u redu i da veruje Bogu kaže Džejson Mek Eakron, sveštenik crkve.

I dok se Vud zahvaljuje religiji, naučnici i dokrtori su najvaili da će pomnije ispratiti njegov slučaj, kao i dobijene nalaze.
Povezane vesti