ŽIV SE JEDEM Vučić o blokadama zbog cene goriva

12.6.2018 11:15:42
Broj pregleda: 72
Podeli Tvituj Podeli na G+

Govoreći o protestima zbog velike cene goriva koji su blokirali nekoliko gradova u Srbiji, Vučić kaže da se i on oseća krivim.

Živ se jedem što sam, kao i obično, rekao pustite ih da rade šta hoće i što sam tako nešto javno rekao”, kazao je predsednik Srbije nakon otvaranja Lidl centra u Novoj Pazovi.

On je prebijanje jednog građanina tokom blokade na Zrenjaninskom putu u Borči okarakterisao kao brutalno nasilje koje nije viđeno u Srbiji u poslednjih 10 godina. Žalosno je da neki to sve žele da sakriju i prikažu kao incident. Kakav incident? Čovek je brutalno prebijen jer je postavio pitanje zašto to radite. Ti ljudi su sprečili ustavom zagarantovanu slobodu kretanja”, rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, dvojiva od trojice muškaraca koji su uhapšeni zbog prebijanja jednog građanina, ali i krađe njegove torbice, krivično su gonjeni. Sve neki fini svet, budućnost Srbije”, prokomentarisao je Vučić.

Živ se jedem što sam, kao i obično, rekao pustite ih da rade šta hoće i što sam tako nešto javno rekao”, rekao je on i dodao da će, kada je reč o protestima zbog cene goriva, nadležni organi raditi u skladu sa zakonom i neće dozoliti da se tuku i prebijaju ljudi, a da se svi prave da se desio incident”.
Povezane vesti