ANTIĆ KANDIDAT SPS U BEOGRADU Dačić: Kako ja vodim spoljnu politiku, tako treba da vodite Beograd

13.1.2018 14:48:26
Broj pregleda: 23
Podeli Tvituj Podeli na G+

Grаdski odbor SPS potvrdio je na sednici da je kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić i da će na beogradske izbore izaći u koaliciji sa JS.

Lider SPS Ivica Dačić rekao je da je naterao Antića da se vrati u republičke organe, i da će ga sada naterati da se vrati u gradske”.

On je dodao da sve što je urađeno u Beogradu, urađeno je posle Drugog svetskog rata”.

Sve su uradili članovi Komunističke partije i kasnije SPS. Oni koji govore da smo nestali, ništa nisu naučili pa svaki dan gledaju reprizu serije Otpisani”i Povratak otpisanih” rekao je Dačić.

On je još poručio svojim saborcima da bi Beograd trebalo voditi onako kako on vodi spoljnu politiku.

Ovo nisu izbori za Beograd, već su važni za stabilnost Srbije, a neće biti stabilnosti Srbije ako ne pobedimo na izborima zajedno sa SNS kazao je Dačić, koji je poručio kolegama i da nema čega da se plaše, već samo da čvršće i jače brane svoje stavove, i da takvu politiku vode kao što i on vodi spoljnu politiku čvrsto i jako”.

Dačić je kazao i da je izuzetno zadovoljan sa onim što su zajedno sa SNS uradili i razvili Beograd, ali da mora i da mogu još bolje da rade. Kazao je i da je o predstojećim izborima SPS jedino razgovarao sa koalicionim partnerom SNS, i da je sa Aleksandrom Vučićem dogovoreno da se izađe odvojeno na izbore.

Bolje je tako da bi se članstvo aktiviralo, i kako ne bi neko mislio da će neko drugi obaviti posao. Mi sa Vučićem imamo dobru saradnju. Dogovorili smo se da idemo odvojeno, i siguran sam da ćemo zajedno imati više od 50 odsto i da ćemo napraviti postizbornu koaliciju kazao je Dačić.

On je rekao da Đilas, Janković i Jeremić, kako god da idu na izbore, zajedno ili odvojeno, neće uspeti.

Prazna vreća ne može da stoji uspravno konstatovao je Dačić.

Sednici Gradskog izbora SPS prisustvuje i lider JS Dragan Marković Palma.
Povezane vesti