Baka Prase se sprema da napuni OGROMAN PROSTOR u Beogradu

8.11.2018 19:47:06
Broj pregleda: 102
Podeli Tvituj Podeli na G+

Jedan od najpopularnijih influensera današnjice Baka Prase se sprema da napuni čitavu halu Beogradskog sajma. Kralj novih internet trendova sada će skupljati i preglede i poglede u jednom od najvećih prostora prestonice i dokazati da je internet kultura odavno prešla u domen oflajn druženja.

Oprobajte se u igranju najpopaluranijih igrica. 3 najbolja rezultata na kraju svakog dana osvajaju 3 vredne nagrde sponzora. A za najboljeg tokom celog festival spremili smo ekskluzivno druženje sa najvećom zvezodom jutjuba BAKOM PRASE i to nije sve, pobednik dobija priliku da zajedno sa Bakom Prase osmisli i kreira video u kome će upravo njih dvoje biti glavni akteri.

Iz BLIC VIP Zone vas čeka najluđi pogled na Gamescon, sa galerije. Tri dana neponovljive zabave, druženje sa najvećim domaćim zvezdama YouTube-a, Instagrama i Facebook-a, poznatim ličnostima: glumcima, sportistima, pevačima.

A da bi igra bila jos zabavnija izlaz iz BLIC VIP Zone je Escape room. Od gejminga nemate gde da pobegnete, ali one koji reše zagonetku i otključaju vrata očekuje poklon vaučer za Escape room u realnom svetu (to je ono mimo Gamescona, ako tako nesto postoji).
Povezane vesti