Beočinski DSS: Pristupamo SNS, podrška Vučiću

10.8.2018 19:17:27
Broj pregleda: 46
Podeli Tvituj Podeli na G+

Opštinski odbor DSS iz Beočina odlučio je da pristupi Srpskoj naprednoj stranci (SNS) i da tako, kako navodi, na nedvosmislen način pruži podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje nacionalnih i državnih interesa i daljeg prosperiteta Srbije”.

Kako je saopšteno, poverenik Rodoljub Daničić istakao je da se oštro protivi odluci rukovodstva DSS da ta stranka bude deo lopovsko-tajkunske koalicije koja je sistematski razarala Srbiju i planski slabila njenu poziciju u međunarodnim krugovima zarad privatnih interesa i ličnog bogaćenja”.

DSS je nedavno odlučila na sednici Predsedništva da raskine koalicije na lokalnom nivou sa SNS, jer se ne slaže sa politikom prema KiM, a ne isključuju ni eventualni ulazak u Savez za Srbiju.

Posle ove odluke, članovi DSS iz Zlatiborskog okruga odlučili su da istupe iz te stanke i da politički angažman nastave u SNS.

I odbornik DSS u Skupštini opštine Mali Zvornik Jovo Rogan ranije je saopštio da se ne slaže sa odlukom centrale stranke o raskidu koalicije na loklanom novou sa SNS, kao ni sa ulaskom u Savez sa Đilasom i Jeremićem”, i dodao da će nastaviti da podržava politiku Aleksandra Vučića.
Povezane vesti