Beograđanin došao u emisiju, pred celom nacijom otkrio da NIKADA nije imao devojku, a kad je rekao sa KAKVOM ŽENOM bi voleo da mu bude PRVI put, ceo studio ostao u ŠOKU! (VIDEO)

18.7.2017 19:58:12
Broj pregleda: 4334
Podeli Tvituj Podeli na G+

>

Miodrag Milenković iz Beograda pred čitavom nacijom priznao je da sa 21. godinom nikada nije imao devojku!

> > >

Radi se o emisiji "Izvedi me" za koju se Miodrag prijavio kako bi pronašao srodnu dušu, a ovim rečima sa svima je podelio svoje "iskustvo":

- Ćao, devojke. Ja sam Miodrag Milenković i dolazim iz Beograda. Imam 21 godinu i bavim se muzikom, profesionalno. Volim gradske devojke, i pošto do sada nikada nisam imao devojku, voleo bih da moja prva devojka bude malo iskusnija, da me nešto i nauči. I, naravno, volim debele devojke, malo punije - rekao je bez blama Milenković i totalno šokirao i prisutne u studiju i gledaoce.

- Istina je da Miodrag nikada u životu nije imao devojku. Ne zato što nije hteo, nego je što se tiče tog pitanja stidljiv, nikada nije prišao devojci - rekla je njegova prijateljica koja ga je komentarisala.

Miodragovo šok priznanje, kao i reakciju Andrije Miloševića i svih devojaka u studiju, pogledajte u videu ispod, od 29:30 minuta

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti