Bivša savetnica predsednika SAD progovorila: "Nikada više za Trampa, ali Pens je

13.2.2018 18:16:24
Broj pregleda: 5
Podeli Tvituj Podeli na G+

Omaroza Manigo Njumen, bivša savetnica predsednika SAD Donalda Trampa koja se prethodno proslavila učešćem u njegovom rijaliti šou programu Šegrt”, učestvuje sada u američkom Velikom bratu poznatih ličnosti” gde je Amerikancima poručila da će moliti da se vrati Trampovo vreme ako (potpredsednik Majk) Pensa postane predsednik”, nazivajući Pensa ekstremistom”.

Učesnica rijalitija, koja je pre političke karijere bila poznata samo kao Omaroza, kazala je da Pens veruje da mu Isus Hrist govori da treba da uradi određene stvari, što je gledište kojem se ona narugala.

Ja sam hrišćanka, volim Isusa, ali on (Pens) misli da mu Isus govori šta treba da kaže ja sam u fazonu Isus to nije rekao”. Zastrašujuće rekla je Omaroza.

Ona je u epizodi novog Velikog brata poznatih ličnosti”, emitovanoj juče na Si-Bi-Esu”, upozorila Amerikance koji žude za impičmentom (smenom u Kongresu) Trampa da bi trebalo da porazmisle o toj želji.

Jel mogu samo ovo da kažem? Koliko god svi mislili da je Tramp loš, zabrinuo bi vas Pens. Molili bismo da se vrati Trampovo vreme ako Pens postane predsednik, samo to kažem. On je ekstremista kazala je Omaroza ukućanima”.

Američki mediji preneli su prošle nedelje da je uvodnom klipu Velikog brata poznatih ličnosti” Omaroza uz suze uputila upozorenje da je Amerika u opasnosti, i da ona ” nikada, ni za milion godina” neće više glasati za Trampa.

Omaroza je drugoj zvezdi ovog programa Rosu Metjuzu, takođe višestrukom učesniku rijaliti programa, na pitanje postavljeno u ime Amerikanaca Da li treba da se zabrinemo”, odgovorila potvrdno.

Ona je uz suze u očima izgovorila da” i nastavila.

Neće biti dobro. Neće rekla je Omaroza.

Potom je Metjuzu kazala da nikada više neće glasati za aktulnog predsednika.

Pobogu ne. Nikada. Ni za milion godina, nikada rekla je Omaroza.

Ej-Bi-Si njuz” podseća da je ona u decembru prošle godine podnela ostavku na funkciju direktorke komunikacija Kancelarije za vezu sa javnošću u Beloj kući, a u jučerašnjoj epizodi novog rijalitija kazala da je bila progonjena porukama koje Tramp piše na Tviteru.

Bila sam progonjena tvitovima bukvalno svakog dana. Ono kao, šta će sledeće on da tvituje? navela je tada Omaroza uz tvrdnju da su je drugi Trampovi savetnici sprečavali da mu prilazi i ubeđuje ga da malo smanji aktivnosti na društvenim mrežama.

Bela kuća se istog oglasila povodom Omarozinih reči izgovorenih u Velikom bratu poznatih ličnosti”, navodeći da na njene komentare ne gleda previše ozbiljno”.

Omaroza je triput otpuštena iz Šegrta” i ovo je četvrti put da joj dajemo otkaz kazao je novinarima glavni zamenik pres sekretara Bele kuće Radž Šah.

Omaroza je prvu slavu u SAD stekla 2004. učestvovanjem u Trampovom Šegrtu” emitovanom na En-Bi-Siju”, da bi nakon toga dobila njegov poziv za učešćem i u Šegrtu poznatih ličnosti” 2008. u kojem joj je aktuelni predsednik Amerike ponovo dao otkaz”.
Povezane vesti