Bogoljub Karić je podelio svoju fotografiju iz mladosti i NIKADA GA NE BISTE PREPOZNALI

15.5.2018 23:46:28
Broj pregleda: 46
Podeli Tvituj Podeli na G+

Predsednik pokreta Snaga Srbije, biznismen Bogoljub Karić poznat je po svojim komičnim objavama na društvenim mrežama koje prikupljaju brojne lajkove i komentare, a ovoga puta sa svojim pratiocima na Tviteru” podelio je fotografiju iz mladosti.

Karić je u nedavnoj objavi na ovoj mreži postavio dve slike jednu napravljenu daleke 1973. godine, gde pozira obučen u belo od glave do pete, sa retro frizurom i naočarima za sunce, a do nje drugu skorijeg datuma, u crnoj sportskoj kombinaciji. Sve to uz natpis četiri i po decenije, a i dalje mladost bije u srcu i duši”.

Kad sednete pa gledate stare slike pa naletite na sebe od pre četiri i po decenije, probude se razna osećanja i osećaji! Mada mogu slobodno da vam kažem da se ja i danas osećam isto kao pre 45 godine”, dodao je on u opisu ovog posta.

Bogoljub Karić proteklih godina aktivan je i na društvenoj mreži Fejsbuk” gde neretko objavljuje brojne fotografije kako iz poslovnog tako i iz privatnog, najčešće porodičnog života, a njegovu stranicu prati gotovo pola miliona ljudi.
Povezane vesti