BOSA PRESKOČILA OGRADU Nadežda POBEGLA iz Zadruge!

13.6.2018 11:16:20
Broj pregleda: 43
Podeli Tvituj Podeli na G+

Nadežda Biljić rano jutros preskočila je ogradu i pobegla iz rijalitija Zadruga”, naočigled svojih šokiranih cimera i pripadnika obezbeđenja.

Nadežda je nakon završetka žurke koja je sinoć održana pokušavala na sve načine da smiri Lunu Đogani, koja je doživela nervni slom zbog tuče sa Slobom, međutim to joj nije polazilo za rukom, te je pobesnela zbog načina na koji se blogerka ophodila prema njoj.

VIDEO: Intervju Mikija Đuričića nakon što je svojevoljno napustio Zadrugu” Šta se zatim dogodilo i kako je došlo do incidenta prilikom kog je Nadežda pobegla iz rijalitija pogledajte u nastavku.

Iako su ljudi iz produkcije i ostali ukućani pokušali da je smire i odgovore od ideje da napusti rijaliti, Nadežda je bila istrajna u svojoj nameri.

Nadežda, ti si Pinkova zvezda, znaš zbog čega si ovde došla. Smiri se sada i idi lezi i spavaj govorio je pevačici jedan od članova produkcije putem motorole koju je držao momak iz obezbeđenja.

Ja znam zašto sam došla, ali ja ovo neću više da trpim! Da jedna klinka 96-o godište pi*a po meni! Boli me ku*ac i za vas i za sve! Ja sam obećala njenoj majci i njenoj kumi da ću da brinem o njoj, a ona od kad sam došla se*e po meni! urlala je i psovala Nadežda, besna na Lunu Đogani.

Iako su svi pokušali da je odgovore od ideje da napusti rijaliti, ona je preskočila ogradu u ekonomskom dvorištu i pobegla.

Nadežda nije otišla čak ni da se obuje, već je bosa i u kratkoj haljini preskočila ogradu.

Ona je već nekoliko puta pretila da će učiniti isto, ali ovog puta je to zaista i uradila.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja i njen verenik iz rijalitija Miki Đuričić takođe je svojevoljno napustio rijaliti.
Povezane vesti