BRIGA ME AKO MISLE DA SAM LOŠA GLUMICA Dragana Mićalović o dešavanjima IZA

10.8.2018 22:16:05
Broj pregleda: 88
Podeli Tvituj Podeli na G+

Ulogom Anđe u popularnoj seriji koja se trenutno reprizira na RTS-u Dragana Mićalović je oduševila ljubitelje domaćih serija. Šarmantna glumica s oduševljenjem pamti trenutke sa seta, a, kako kaže, emotivno gleda na taj period.

To je definitivno jedan od najlepših projekata u kojima sam učestvovala i među prvim ozbiljnijim stvarima koje sam snimala. Zato mogu da kažem da sam imala sreću da sam radila pored takvog reditelja i glumačke ekipe koja mi je mnogo pomogla. Svi se, kada gledamo reprizu serije, dopisujemo porukama i svi slično razmišljamo i želimo da se to vreme vrati kaže za Blic” Dragana Mićalović.

Dragana Mićalović je potom otkrila svoju drugu stranu, koju ne pokazuje u javnosti, a više o tome pronaći ćete u nastavku, u galeriji.

Pošto se radi o seriji koja prati jednu epohu sa različitom kostimizacijom, Dragana kaže da joj je drago što je učestvovala baš u tom projektu jer je uvek za to vreme.

Ja u duši živim u tom vremenu. Ja sam uvek za tu epohu kaže Dragana Mićalović.

Ona dodaje da se ovih dana odmara, a da je od septembra očekuje i prikazivanje serije „Sinđelići”, gde tumači lik Kasje.

Nastavljamo Sinđeliće”, novu sezonu, i mnogo se radujem. Imali smo pauzu, a ljudi su već počeli da pitaju kada će biti prikazan nastavak. Eto od jeseni ponovo dogodovštine koje ćete svi voleti. Volim da radim tu seriju i ekipa je odlična. Osim toga, pripremam još jednu seriju, ali o tom potom zagonetno je rekla Dragana Mićalović.

Inače, Dragana Mićalović je popularnost stekla ulogom Asije u seriji Sinđelići”, a ranije je govorila da se najviše raduje ludovanjima u pauzama od snimanja”.

Svaku pauzu koristimo da se igramo po studiju. Nikad se ne odmaramo. U poslednje vreme imamo naviku da se igramo šuge, a zatim ratujemo. Pustimo muziku iz Otpisanih”, podelimo se u dve ekipe i igra kreće. Uveče je najsmešnije. Dešava nam se da na kraju snimanja, umesto umora, osećamo histeriju i dobijamo napade smeha, pa i tada divljamo. Mi se na snimanju ponašamo kao petogodišnjaci ispričala je ona ranije.

Na pitanje serija, film ili pozorište, ima jasan odgovor.

Dopada mi se osećaj dok sam na pozornici, ali serija je moje prvo iskustvo i tu se najbolje osećam. Svaki dan mi donosi nešto drugačije. Naravno, volela bih da dobijem neku filmsku ulogu, ali da se zna nisam glumica koja sve uloge prihvata pošto-poto. Mnogi kažu: Glumac si, ti moraš sve”. Ja se s tim ne slažem, iako je to možda istina. Sve što radim, radim prativši svoj instinkt, i ne mogu da radim nešto što se kosi s njim. Ja se ne bih osećala dobro. Neka kažu da sam loša glumica, nema veze ispričala je ona za Prvu.

Kada je privatan život u pitanju, glumica ne priča o ljubavi, ali nekoliko puta je rekla da voli da izlazi, te se najbolje provodi u kafani uz tamburicu.
Povezane vesti