Britanci uveli "hejterske kategorije" za Evrosong, Srbija je pobedila čak u tri!

14.5.2018 10:15:38
Broj pregleda: 563
Podeli Tvituj Podeli na G+

> >

Pobedu na ovogodišnjem Evrosongu odneo je Izrael, a Srbija je osvojila 19. mesto pesmom "Nova deca" Sanje Ilića i Balkanike.

Komentari su kao i svakih prethodnih godina podeljeni, pa dok neki hvale ovo prestižno evropsko takmičenje, drugi "hejtuju". Britanski Daily Mail je u skladu sa tim uveo i nove, takozvane "hejterske kategorije", a Srbija je osvojila čak tri takve.

Naime, britanski kolumnista Džim Šeli napravio je listu najgorih nastupa na Evrosongu, a njegove kategorije nazvane su: "najgori prezerano emotivan nastup plesača", "najgori plagijat", "najoptimističnija interpretacija", "najveći fan Bjork" i druge.

Muškarac koji je oteo mikrofon Britanki pretučen pred Balkanikom: Naši su bili u šoku, jedva su izašli na scenu (VIDEO)

Sanja Ilić i Balkanika prvo su pomenuti u kategoriji "najgorih trikova na bini" zahvaljujući flautisti Ljubomiru Dimitrijeviću kojeg kolumnista Šeli opisuje kao "starca koji stoji sa strane na stubu, nosi tamne naočare i duva u Panovu frulicu".

Balkanika je takođe dobila i "nagradu za najgori plagijat", a zaradila ju je kao kopija spota "Bohemian Rhapsody" grupe Queen. Što je ipak veliki kompliment, zar ne?

Međutim, ono najinteresantnije dolazi na kraju. "Balkanikin" pevač Mladen Lukić je dobio nagradu za "najstrašnijeg snagatora koji izgleda kao satanista".

Na kraju, prema mišljenju mnogih, i nismo tako loše prošli.

Sanju Ilića i Balkaniku dočekali smo danas na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" nakon povratka iz Lisabona, i evo šta kažu o plasmanu na Evrosongu:

(Telegraf.rs)

>

Bilo je neizvesno do samog kraja: Izrael pobednik Evrosonga, Kipar drugi, Srbija na 19. mestu! (FOTO) (VIDEO)

  Vesti | 298 shares

Muškarac koji je oteo mikrofon Britanki pretučen pred Balkanikom: Naši su bili u šoku, jedva su izašli na scenu (VIDEO)

  Vesti | 189 shares

Evo kako je Željko Joksimović prokomentarisao nastup "Balkanike" u finalu "Evrosonga" (FOTO) (VIDEO)

  Vesti | 0 shares
>

Kaća Grujić šokirala brojem kolega koje su joj čestitale na novom albumu, pa žestoko potkačila one koji teško detinjstvo koriste za marketing

  Vesti | 0 shares

Luna i Sloba raskinuli, a kada su svi zadrugari zaspali, krišom se mazili i pipkali! (VIDEO)

  Zadruga | 124 shares

Sloba dobio 80 odsto glasova! Jedna takmičarka napustila Zadrugu sa samo 7 odsto glasova, a druga briznula u plač jer ostaje! (FOTO)

  Zadruga | 75 shares
>Povezane vesti