Brutalna osveta prevarene žene: Saznala da je muž imao seks sa drugom, a onda je uzela malj i ciglu... (VIDEO)

10.8.2017 22:52:04
Broj pregleda: 112
Podeli Tvituj Podeli na G+

>

Kada je saznala da je vara suprug s kojim je deset godina u braku, jadna žena nije htela da mu ostane dužna. Ne, nije i ona njega prevarila, već je odlučila da mu se osveti na 'bolniji' način.

> > >

Bankar saznao da ga žena vara već 10 godina, a onda je napisao pismo i naterao mnoge da se zamisle

Video koji se pojavio na internetu brzo se proširio i postao viralan, a prikazuje ženu koja se sveti svom nevernom mužu i to preko njegovog limenog ljubimca.

Žena je, čini se, čula kako je suprug vara budući da je rekla kako bi njegov glas prepoznala bilo kad i bilo gde. Zbog toga je prvo bacila ciglu na suprugov BMW i razbila mu vetrobransko staklo, a onda je nastavila da se sveti udarcima maljem.

– U braku sam deset godina, u životu nikad nisam razbila šoljicu ili tanjir. Nećeš se vratiti kući u ovom automobilu niti ćeš prodati svoju prikolicu. Toliko te je koštala ta jedna noć – poručila je ljutita žena svome suprugu i kazala kako se nada da je "njegova prevara bila vredna ovoga".

Na Jutjubu je osvanuo i drugi video u kojem se prikazuje koliku je štetu povređena žena napravila na suprugovom automobilu.

Nakon svega jasno je da će idući put sigurno dobro promisliti da li će biti neveran.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti