ČEKA IH ZATVOR?! Huliganima sa derbija preti čak 12 GODINA ROBIJE

16.12.2017 10:46:46
Broj pregleda: 57
Podeli Tvituj Podeli na G+

Upaljene baklje, krvave otvorene glave i modrice duž celog tela, slika su tuče koja se sinoć dogodila na južnoj tibini, nedugo nakon početka prvenstvenog meča fudbalera Partizana i Crvene zvezde, u kojoj je povređeno 20 osoba!

Sve je počelo u 16. minutu večitog derbija, kada je krenula opšta tuča na tribini na kojoj su najvatrenije pristalice navijača Partizana. Nakon 10 minuta brutalnog udaranja pesnicama, stolicama, bakljama, situacija se smirila, a deo navijača je sa južne tribine izveden prebijen, spaljen i bez odeće.

Pročitajte još..

Kako je rekla Nada Macura, potparolka Hitne pomoći, četiri ekipe Hitne pomoći redovno su dežurale na utakmici, ali je zbog tuče poslato još pet ekipa.

Foto: O. Bunić / RAS SrbijaSvađa je počela na južnoj tribini

Najgore je prošao mladić kojeg su u svesnom stanju prevezli hitno sa hematomom na glavi, na Odeljenje za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije.

Njegovo stanje nije kritično, a na VMA demantuju navode da je povređeni u incidentu na stadionu ostao bez nosa kako su prethodno prenosili pojedini beogradski mediji.

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

Pored njega na VMA je prevezeno još 20 povređenih navijača, a kako saznajemo svi oni su sinoć pušteni na kućno lečenje.

I dalje se ne zna zašto je izbila ovako krvava tuča na tribinama, ali je jasno da je ovoga puta fudbal bio u drugom planu.
Povezane vesti