Ćerka Brižit Makron PRVI PUT progovorila o vezi svoje majke sa 24 godine mlađim francuskim

16.6.2018 13:15:56
Broj pregleda: 283
Podeli Tvituj Podeli na G+

Tifani Ozier imala je devet godina kada se njena majka Brižit, tada 39-godišnjakinja, zaljubila u svog 15-godišnjeg učenika Emanuela Makrona. U dokumentacu koji je sinoć emitovan, Tifani je po prvi put javno progovorila o vezi o kojoj je ceo svet pisao kada je srednom maja prošle godine Makron postao predsednik Francuske.

Bili su očarani jedno drugim i bilo je očigledno šta se dešava između njih dvoje. Bilo je teško rekla je Tifani i dodala da kada bi trebalo da kaže šta je ljubav to bi bili Emanuel i mama”.

Kada su zajedno, kao da svet ne postoji kaže ona.

Makron, koji je napunio 40 godina prošlog meseca, zaljubio se u Brižit (65) tokom proba za školsku predstavu u školi u gradiću Amijenu.

Porodica je prvi put čula za Makrona kada se Lorens, starija ćerka današnje prve dame Francuske i nekadašnja školska drugarica Emanuela Makrona, vratila kući iz škole i počela da priča o nekom ludom dečaku koji zna sve o svemu”.

Takođe, film otkriva šta se dogodilo kada je tada 16-godišnji Makron priznao da oseća ljubav prema svojoj nastavnici. Njegovi roditelji tražili su od Brižit da prestane da se viđa sa njihovim sinom dok ne napuni 18 godina, na šta im je ona navodno odgovorila da ne može ništa da obeća”.

Nakon što je Andre Luis Ozijer, tadašnji suprug Brižit, saznao da se ona viđa sa školskim drugom njihove ćerke, odselio se u Lil. Makron je potom poslat da završi školovanje u Parizu, ali njihova veza nije se završila. Emanuel i Brižit su narednih 13 godina održavali vezu na daljinu, da bi je Emanuel 2007. godine nagovorio da se uda za njega.

Njeni prijatelji posvedočili su o ozbiljnim kritikama sa kojima se srela u malom gradu kakav je Amijen, gde je povrh svega, njena porodica bila poznata i jer je držala lanac pekara.

Brižit nije želela i lično da učestvuje u snimanju dokumentarca, ali je ćerkama dala blagoslov. Ipak, emitovana je i jedna ranija izjava Brižit Makron u kojoj je objasnila zbog čega ostaje sa njim iako je ta veza nanela bol njenoj deci.

Znam da sam nanela bol mojoj deci i to je ono što sebi najviše zameram, ali da nisam napravila taj izbor bila bih jako nesrećna rekla je ona.
Povezane vesti