Crvenokosa Lidija Vukićević pokidala u uskoj haljini, svi gledali u njene ogromne grudi (FOTO) (VIDEO)

30.1.2018 21:15:43
Broj pregleda: 64
Podeli Tvituj Podeli na G+

> >

Nova serija Radoša Bajića "Šifra Despot" kreće sa emitovanje u 21 čas na televiziji "Pink", a uveliko se snimaju nove epizode. Ovog puta, ekipa ovog ostvarenja posetila je Vrnjačku Banju, a u centru pažnje bila je, pre svega, Lidija Vukićević.

Glumica je za potrebu serije ofarbala svoju kosu u crvenu boju, a na setu je blistala. Osim toga, do izražaja su došle njene velike grudi.

- Zahvalna sam Radošu što mi je poverio ulogu u ovakvom projektu. Radoš je zaposlio višeo od 200 kolega ne obazirući se u kakvim je odnosima s njima lično. Glumci su sujetni, ali toga kod njega nema - rekla je Lidija, koja ima izuzetno zanimljivu ulogu u vikend-seriji "Šifra Despot", potpuno drugačiju od svega što je do sada radila.

Osim Lidije, svoje scene su snimali i  Tamara Krcunović, Đorđe Marković, Aleksandar Srećković Kubura i Branislav Lečić.

- Moram da priznam da mi je veliko zadovoljstvo što smo vas ugostili na snimanju serije, u Vrnjačkoj Banji, u mom kraju. Najveći deo našeg snimanja se do sada odvijao u Beogradu i široj okolini grada, a pošto se radi o savremenoj temi - glavni junak je kompjuterski programer - njegovi poslovi ga vode širom Srbije, ali i regiona  rekao je Radoš Bajić i dodao da će u prvoj sezoni ove serije biti 45 epizoda.

Pogledajte još fotografija sa snimanja serije "Šifra Despot" u Vrnjačkoj Banji.

Pogledajte i trejler za seriju "Šifra Despot":

(Telegraf.rs)

>

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti