Dara usred nastupa, pred stotinama ljudi, vulgarno isprozivala Seku! (VIDEO)

9.5.2018 11:16:57
Broj pregleda: 1807
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Dara Bubamara pre nekoliko noći nastupila je na otvaranju jednog kluba, koji je bio dupke pun!

Atmosfera je ponela Daru, baš kao i činjenica da je imala punu Arenu na koncertu koji je održala u Beogradu, sedam dana nakon što je na istom mestu pevala Seka Aleksić.

Karleuša u tangama kao seksi profesorka, a Dara nemirna učenica: Pevačice vrelim videom srušile internet! (FOTO) (VIDEO)

Seka je pružila Dari podršku za koncert u "Areni", a onda je usledio Bubamarin odgovor

Bubamara je i pre i posle koncerta rekla da se nikada u životu neće pomiriti sa Sekom, pošto je koncert u Areni zakazala 7 dana pre Darinog, a da je pritom nije obavestila o tome.

Dara je na svom nastupu, tokom pesme "Karera" izmenila deo teksta "...svi kažu seksi mama", u "Zuhra je po*ušila", što je ponovila nekoliko puta.

Ovo su fanovi jedva čekali: Kada su Karleuša i Dara zapevale u duetu, "Arena" je eksplodirala! (VIDEO)

Pogledajte:

VIDEO: Dara i Karleuša na koncertu u Areni

(Telegraf.rs)

Pitali smo Karleušu kako komentariše to što je Dara isprozivala Seku, a Jelenin odgovor od 4 reči bio je brutalan (VIDEO)

  Vesti | 105 shares

Karleuša u tangama kao seksi profesorka, a Dara nemirna učenica: Pevačice vrelim videom srušile internet! (FOTO) (VIDEO)

  Vesti | 271 shares

Svetska zvezda oduševljena nastupom Karleuše i Dare na Bubamarinom koncertu u Areni! (VIDEO) (FOTO)

  Vesti | 0 shares
>

Pobedila si, a publika ti je vikala "Uaaa!"... Sloba priznao da mu nije jasno kako je Luna odnela pobedu na Zadrugoviziji! (VIDEO)

  Zadruga | 0 shares

Ceca pevala kralju tekstila iz Novog Pazara, zavrteće vam se u glavi kad čujete koliko love je dobila za sat vremena! (FOTO)

  Vesti | 0 shares

Penelope Kruz zablistala na otvaranju Kanskog festivala, a zbog preuske haljine svi su komentarisali jednu stvar! (FOTO)

  Hollywood | 0 shares
>Povezane vesti