Dečak (14) je na "Vac ap" postavio dve fotografije, a 12 sati kasnije bio je

21.12.2017 0:16:02
Broj pregleda: 64
Podeli Tvituj Podeli na G+

Četrnaestogodišnji Aril Marpuah iz Bandunga na ostrvu Java, Indonezija, okačio je na društvenu mrežu „Vocap“ fotografije ujeda na ruci.

Dečaka je ujela kobra koju je držao kao kućnog ljubimca. Umro je manje od 12 sati nakon poziva u pomoć, preneo je „Dejli mejl“.

Aril je 11. decembra u 9.50 ujutro po lokalnom vremenu okačio na internet dve fotografije. Na prvoj je bila kobra spremna na napad. Dečak je pokušao da fotografiše svog ljubimca nakon kupanja. Uz sliku je napisao: „Zašto se bar malo ne nasmeje?“.

Drugu fotografiju Aril je postavio u 9.54 istog jutra, sada sa krvavom i podvezanom desnom rukom, kako bi sprečio otrov da se širi telom.

„Između života i smrti“ – pisalo je uz fotografiju.

„Ako se neko od vas smatra mojim prijateljem neka me odmah odveze u bolnicu“, dodao je tinejdžer u postu.

-Aril je zvao prijatelje u pomoć – rekla je dečakova majka Neuis Marpuah, dodajući da je njen sin bio sam kući u vreme incidenta jer je njegov otac radio u inostranstvu.

Neko je stvarno došao sat kasnije i odveo Arila u bolnicu, ali je u 10 uveče istog dana proglašen mrtvim, nakon neuspešnih pokušaja lekara da ga ožive.

Prema izveštajima lokalnih medija, Aril je imao više od 10 zmija. Bio je aktivni član nevladine organizacije koja se bavi organizacijom uličnih performansa sa opasnim reptilima za prikupljanje novca za žrtve prirodnih katastrofa.
Povezane vesti