DRAMA PRED KRALJEVSKO VENČANJE Otac Megan Markl otkazao dolazak jer se STIDI, princ Hari: JA

15.5.2018 23:46:30
Broj pregleda: 67
Podeli Tvituj Podeli na G+

Megan Markl, verenica princa Harija, samo nekoliko dana uoči kraljevskog venčanja predviđenog za subotu, proživljava pravu porodičnu dramu.

Buduća mlada je vrlo uzrujana nakon što je njen otac Tomas Markl (73) izjavio da želi svoju da kćer poštedi još veće sramote, nakon skandala s paparacima i da neće svoju kćer odvesti do oltara, o čemu je pisao portal TMZ, što je, navodno, jako rastužilo Megan. Naime, pre nekoliko dana su se pojavile fotografije Meganinog oca kako pretražuje internet u potrazi za informacijama o venčanju kraljevskog para, da bi se na kraju ispostavilo da je sve bilo namešteno i da je otac Megan Markl to dobro unovčio spekuliše se da je za nameštene fotografije dobio preko 100.000 dolara.

Megan Markl

Prijatelj Megan Markl (36) i princa Harija za Daily Mail je ispričao da ona svom ocu daje podršku i moli za razumevanje javnosti objašnjavajući kako je on bio u jako lošem stanju.

Ona želi svog oca na venčanju. Ne želi ni da razmišlja o mogućnosti da ga tamo možda neće biti. Ona i Hari mole javnost da mu daju malo prostora. Nude mu podršku i pomoć, očigledno je on pod velikim pritiskom. Iskreno se brinu za njega. On je ponosan čovek koji želi da bude otac svojoj kćeri i ne želi da se drugi o njemu brinu, ali teško je. Ovo je vrlo zabrinjavajuća i zastrašujuća situacija. Megan i Hari čine sve da mu pomognu izjavio je.

Prijatelj kraljevskog para tvrdi da Hari krivi sebe za sve.

Tomas Markl

Uništen je, misli da svi koji uđu u njegov život zapadnu u probleme, da je to cena koju moraju platiti zbog njega. On želi zaštititi svoju Megan i sve ovo teško podnosi rekao je izvor blizak paru za Daily Mail, prenosi Jutarnji list”.

Oboje su juče uputili saopštenje putem Kensingtonske palate, što je potez koji predstavlja presedan.

U saopštenju se navodi da Megan Markl prolazi teške trenutke” nakon medijskih informacija da njen otac neće biti na njenom venčanju s princem Harijem u subotu.

Ovo je duboko lični trenutak za gospođicu Markl uoči venčanja rekao je portparol Kensingtonske palate, službene rezidencije princa Harija, u kratkom saopštenju.

Palata na upit nije htela da pojasni pisanja medija da Tomas Markl neće doći na venčanje u subotu.

Na snimcima koji su, po pisanju tabloida Daily Mirror-a, prodane medijima širom sveta, vidi se sedamdesetogodišnji Tomas Markle dok mu uzimaju meru za odelo i dok na računaru gleda fotografije budućeg kraljevskog para.

Taj tabloid je preneo da je otac američke glumice popustio pred zahtevima i pritiscima paparaca koji su mu neprestano bili za petama i sad se oseća prevareno” i glupo”.

TMZ navodi da je razgovarao s Marklom i da je ovaj rekao kako je na fotografisanje pristao ne bi li popravio svoj ugled jer je na ranijim fotografijama snimljen dok kupuje pivo i izgledao je raščupan.

Kensingtonska palača je i pre zamolila fotografe da poštuju privatnost Tomasa Markla.
Povezane vesti