Ekshumacija tela ubijene zvezde ruskog rijalitija otkrila je JEZIVU ISTINU i jedan APSURD

6.2.2018 23:46:48
Broj pregleda: 116
Podeli Tvituj Podeli na G+

Radnik mrtvačnice je otpušten nakon što je utvrđeno da je imao seksualni odnos sa lešom ubijene zvezde ruskog rijaliti šoua Veliki brat”, Oksanom Aplekaevom.

Oksana, bivša zvezda popularnog ruskog rijaliti šoa Dom-2”, je ubijena 2008. godine, prenosi Dejli mejl. Njeno telo je pronašao vozač kamiona pored autoputa. Oksanin ubica nikada nije uhvaćen, ali je policija usled novih dokaza ekshumirala telo radi detaljnijih forenzičkih ispitivanja.

Prikupljeni dokazi su, međutim, utvrdili da je ona seksualno zlostavljana nakon smrti. DNK testovi ukazali su da je počinilac radnik mrtvačnice Aleksandar, star 37 godina. On je nakon toga ostao bez posla.

Nisam mogao da se protivim nauci. Nisam mogao da nađem posao tri meseca rekao je Aleksandar. On je takođe naglasio da ga je nakon ovoga ostavila žena, a potom i promenila broj telefona.

Inače, Aleksandar je u mrtvačnici radio 12 godina, a u ruskim izveštajima nije bilo naznaka da se na ovaj način ophodio sa leševima u tom periodu. Ruski mediji su preneli da Aleksandar ne može biti kažnjen za ovo delo jer u ruskom sudstvu ne postoji kazna koja se određuje prilikom ovakvih dela.

Tamošnja policija je još naglasila da Aleksandar nema ništa sa njenim ubistvom. Veruje se da je, i dalje neindentifikovan počinilac, najpre izbacio iz automobila u pokretu, nakon čega se vratio na mesto zločina kako bi prikrio telo.
Povezane vesti