Fotografija zaleđenog dečaka postala viralna! Pešači 4, 5 kilometara do škole, kosa mu je zaleđena, obrazi promrzli, a drugari umiru od smeha kad ga vide (FOTO)

11.1.2018 7:15:42
Broj pregleda: 32
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Fotografija dečaka smrznute kose i trepavica, koje je "zaradio" pešačeći do škole na temperaturi ispod nule, postala je viralna. Kinez Vang Fuman je uslikan sa ledom na obrvama, kosi, trepavicama i na tankoj jakni pošto je na temperaturi od minus 9 stepeni stigao do škole, piše news.sky.com.

> >

Eleonora (8) je ometena u razvoju, a svaki dan 4 sata pešači od škole do kuće: Njena osmočlana porodica je slepa i odsečena od svih (FOTO)

Vanga je slikala učiteljica pošto je do škole prešao uobičajenih 4,5 kilometara u kineskoj provinciji Junan. Iza dečaka, za kog se pretpostavlja da ima 8 godina, vide se drugari iz odeljenja kako se smeju njegovim smrznutim obraščićima i rukicama. Direktor škole u ruralnom delu Kine rekao je da Vang svaki dan do škole pešači više od sat vremena.

On je "ostavljeno dete", čiji roditelji rade u gradu, daleko od svojih domova, iz ekonomskih razloga.

Vang živi sa starijom sestrom i bakom i nikada do sada nije napuštao svoje selo. Pošto je direktor škole objavio fotografiju na društvenim mrežama, hiljade ljudi širom sveta je šeruju.

Fuman je lokalnim medijima skromno rekao:

- Hladno mi je dok idem u školu, ali nije teško.

On je rekao da sanja o tome da poseti Peking jednog dana.

- Želim da vidim kako je đacima tamo  - rekao je Vang Fuman.

(Telegraf.rs)

>

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti