Goca Tržan se potresnom porukom oprostila od UBIJENOG KUMA: Zauvek smo porodica, ne mogu

10.8.2018 19:17:35
Broj pregleda: 56
Podeli Tvituj Podeli na G+

Kum Goce Tržan, Mitar Vuković, ubijen je juče u selu Đurđevo, a njegov napadač potom je ubio i sebe, a pevačica se danas javnom porukom oprostila od prijatelja, za koga kaže da joj je bio član porodice.

Goca je na društvenim mrežama podelila fotografiju njenog ubijenog kuma, njegove supruge, svog supruga Raše i ćerkice. Ispod fotografije je napisala i potresnu poruku:

Kako da se oprostim od nekoga koga ne mogu da pustim?! Kako da pronađem Boga i smisao u svemu?! Volimo te Kume. Zauvek. Zauvek smo porodica. Neutešni smo. Nedostaješ oprostila se muzička zvezda.

Podsećamo, kuma Goce Tržan Mario Trtić (28) iz Đurđeva juče je ubio Mitar Vuković (66), koji je potom izvršio samoubistvo.

Na terasi kuće, policija je pronašla dva beživotna tela. Prepostavlja se da je Mitar prvo ubio Maria, pa onda izvršio samoubistvo. Na terasi je bilo puno čaura , na sve strane”, kaže naš izvor iz vrha MUP-a.

Prethodno tog dana Mariova sestra prijavila je njegov nestanak. Kako je rekla policiji, Mario se oko 11 sati odvezao od kuće mopedom i nije se javljao na telefon pa se uplašila da mu se nešto loše dogodilo.

Mesto zločina

Policija je krenula u potragu i videli su njegov moped ispred Vukovićeve kuće, a kada su ušli u dvorište zatekli su krvav prizor.

Ispred kuće u kojoj se dogodio zločin danas nema nikoga. Dom Mariovog ubice je zapečaćen, dvorište prazno. Ostali su samo tragovi krvi

Ispred doma Mariove porodice parkiran veliki broj automobila. Prijatelji i porodica okupili su se da pruže utehu njegovoj porodici i supruzi. Mario se oženio početkom ove godine, a Goca Tržan i njen suprug Raša bili su kumovi i na njihovom venčanju.
Povezane vesti