HAOS NA IZBORU ZA NAJLEPŠU GUZU Gubitnica pocepala lentu pobednici i pa počela da viče

7.11.2018 19:47:50
Broj pregleda: 87
Podeli Tvituj Podeli na G+

Haotične scene obeležile su poslednje veče brazilskog takmičenja Miss Bumbum” prošle noći nakon što je jedna od takmičarki besno reagovala jer nije pobedila.

Elen Santana (31) koja predstavlja državu Roraima, pobedila je na izboru za najlepšu zadnjicu na ceremoniji u Sao Paolu.

Međutim Aline Uva (27) koja nije osvojila nijedno od prva tri mesta, iznenada je istrčala na podijum i zgrabila lentu od pobednice, prenosi Dejli mejl”.

Njih dve su se gurale i otimale oko lente, a gubitnica je izjavila da je ona bila jedina 100 odsto prirodna takmičarka”.

Ovaj incident su brojni gledaoci posmatrali u čudu.

Besna Aline Uva čija je zadnjica prečnika 110 centimetara bila za pet centimetara veća od pobedničke zadnjice, tvrdi da je glasanje namešteno i da je ona trebalo da pobedi, jer je bila jedina takmičarka sa pozadinom koja nije bila hirurški poboljšana.

Ona je takođe dobila najviše glasova publike pred finale.

Poštovala sam sva pravila i moja zadnjica je jedina koja je 100% prirodna. Zgrabila sam lentu pobednice jer sam ja jedina žena koja zaista zaslužuje titulu. Ja predstavljam prirodnu brazilsku zadnjicu i niko to ne može da mi uzme. Tri žene koje su dobili najviše glasova su sve lažne, njihove zadnjice su čist silikon, to je nepravda rekla je Uva.

Pobednica Elen Santana je rekla da Aline Uva može da zadrži lentu, ali da nikad ne može da joj oduzme titulu.

Radila sam naporno i moja zadnjica je ubedljivo najčvršća. Da budete pobednik, morate znati kako da izgubite, a da sam ja izgubila, to bih učinila dostojanstveno, za razliku od nje rekla je Santana.

Zanimljivo je da je treće mesto dobila transseksualka Paula Oliveira (27), koja je pre šest godina bila muškarac, pa su se neke takmičarke žalile i tražile da joj se zabrani učešće.

Ovogodišnje takmičenje za najlepšu zadnjicu Brazila je i poslednje, jer su, uprkos popularnosti, njegovi organizatori najavili kraj.
Povezane vesti