HAPŠENJE ZBOG UBISTVA PEVAČICE Policija i socijalna služba u kući Marjanovića u Borči

16.9.2017 13:31:19
Broj pregleda: 2201
Podeli Tvituj Podeli na G+

Policijska patrola stigla je od 10 sati ujutru stoji ispred kuće porodice Marjanović u Kosovopoljskoj ulici u Borči, a kako Blic” nezvanično saznaje, u ovom trenutku saslušavaju se članovi porodice Marjanović.

Kako nezvanično saznajemo, u kući je zajedno sa policijom i socijalna služba, koja vrši procenu o uslovima u kojima živi Marjanovićeva maloletna ćerka.

U dom Marjanovića došao je i Zoranov brat Miloš sa devojkom i Zoranovom ćerkom Janom.

Komšije koje su reporteri Blica” zatekli kako prolaze pored kuće Marjanovića bili su oštri po pitanju komentara na račun porodice Marjanovic.

Monstrumi, svi su oni krivi! rekao je jedan komšija, inače poznanik pokojne Jelenine majke Zorice.

Zoran Marjanović uhapšen je juče u Borči zbog ubistva supruge Jelene, nakon čega je saslušan u Višem javnom tužilaštvu, gde mu je određen pritvor do 30 dana.

Vladimir Marjanović potvrdio je juče da je njegov sin uhapšen i tvrdi da je hapšenje namešteno”.

Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica rekao je u šoku Vladimir Marjanović.

Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine, dok je trčala na nasipu u Crvenki. Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom. Zoran i Jana su, kako je Zoran tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala.

Policija je iste večeri krenula u potragu za Jelenom. Verovalo se da je nestala, pa su na potezu za trčanje iste večeri prolazili i policajci, i novinari, i porodica i prijatelji koji su tražili Jelenu i tako uništili dokazne tragove.

Jelenino telo nađeno je sutradan, u kanalu. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena udarcima tvrdim predmetom u glavu. Kiša koja je padala noć pred pronalazak tela sprala je tragove koji bi doveli do ubice. Oružje kojim je Jelena ubijena nije nađeno.

Jelena je ubijena sedam minuta nakon njenog poslednjeg telefonskog razgovora sa majkom Zoricom. Zorica posle zločina ni u koga nije uprla prst”, niti optužila za ubistvo. Sve vreme postavljala je samo pitanje: ko je ubio njenu ćerku. Odgovor nije sačekala. Umrla je u oktobru 2016. godine.
Povezane vesti