HOROR U NEMAČKOJ Majka zlostavljala vlastitog sina i prodavala njegovo telo PEDOFILIMA

12.1.2018 17:48:49
Broj pregleda: 15
Podeli Tvituj Podeli na G+

Nemačka policija je u četvrtak objavila detalje o hapšenju grupe pedofila, među kojima je i jedna majka koja je svoje dete zlostavljala i nudila drugim zlostavljačima u zamenu za novac.

Žena stara 47 godina i njen partner, koji je već bio osuđivan zbog pedofilije, uhapšeni su prošlog septembra zajedno sa još šestoro osumnjičenih. Svi oni su zlostavljali njenog devetogodišnjeg sina u Frajburgu u Baden Virtembergu.

Među uhapšenima su Nemci, Švajcarac i Španac. Jedan od njih, koji je ranije govorio o svom porivu da vrši nasilje nad decom, nađen je ranac sa lisicama, piše Dojče vele”.

Imena osumnjičenih nisu objavljena.

Pročitajte još

Vlasti su čule za ovaj prsten pedofilije nakon anonimne dojave. Pet dana kasnije žena i njen partner su uhapšeni, a dečak odveden kod staratelja.

Istraga je pokazala da su i oni sami zlostavljali i silovali dečaka. Policija nije saopptila da li su ostali osumnjičeni priznali zločine.

Ne sećam se nijednog sličnog slučaja u državi Baden Virtemberg rekao je portparol.

Policija je izbegla da napravi paralelu sa slučajem iz 2001. godine u Sarlandu kada je jedan dečak držan zaključan u baru gde ga je zlostavljalo nekoliko osoba. Taj dečak je u međuvremenu nestao i pretpostavlja se da je ubijen.
Povezane vesti