HRABRA SAŠA Kako je ženka pit bula spasila porodicu SIGURNE SMRTI (FOTO, VIDEO)

14.6.2018 8:16:11
Broj pregleda: 51
Podeli Tvituj Podeli na G+

Ženka pit bula spasila je svoju porodicu od požara koji je u noćnim satima zahvatio zgradu u Kaliforniji.

Vlasnicu psa, Nanu Čaičandu, probudila je njena osmomesečna Saša oko 22 sata. Saša je cvilila i skakala po zadnjim vratima stana, pokušavajući da upozori vlasnicu i njenu ćerku na vatru koja je počela da se širi strahovitom brzinom.

Izvukla je za pelenu iz kreveta

Požar je već uništio dom njenog suseda i počeo je da se približava njihovom stanu, a Saša je sve jače lajala.

Nije mi bilo ni na kraj pameti da pokušava da nas upozorava na požar. Ustala sam iz kreveta da proverim šta se događa. Otvorila sam vrata, a Saša je utrčala u stan, ravno u spavaću sobu, objasnila je Čaičanda. Žena je tek onda videla da joj susedstvo gori pa je i sama krenula prema spavaćoj sobi u kojoj se nalazila njena ćerka, stara samo sedam meseci.

Kad je ušla u sobu, imala je šta i da vidi.

Saša je već spašavala devojčicu tako što ju je izvlačila iz kreveta držeći je za pelenu.

Zahvaljujući Saši, na vreme smo izašle iz stana i nazvale 911. Uzbunile smo i ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Dugujem Saši svoj život i život svoga deteta. Ona je naša junakinja. Bez nje, verovatno se ne bi izvukle, ispričala je.

Stan je potpuno izgoreo

Vatrogasci su brzo stigli i uspeli su u relativno kratkom roku da ugase vatru, pa požar nije uništio celu zgradu. Ali stan Saše i njenih vlasnica je potpuno uništen u požaru, zajedno sa svim stvarima koje su posedovale.

Porodica trenutno boravi kod rođaka koji živi u jednom od stanova koji su vatrogasci uspeli da odbrane od vatre.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja u kojem porodica pokušava da prikupi nešto novca kako bi što pre stali na noge. U kampanji su napisali da će prikupljenim novcem finansirati odeću, cipele i hranu za celu porodicu, uključujući i Sašu.
Povezane vesti