Hrvatske sestre Kardašijan uživaju u luksuzu: Ćerke trenera Dinama iz Zagreba uvek su u centru pažnje (FOTO)

15.3.2018 22:15:39
Broj pregleda: 51
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Lana (24) i Laura (21) Jurčević ćerke su nekadašnjeg fudbalera Nikole Jurčevića (51), koji se sada nalazi na klupi Dinama iz Zagreba.

> >

Hrvati izumiru brže od Srba, ali niko ne nestaje brže sa zemlje kao Japanci (TABELA)

Dve sestre oduvek su imale pažnju u medijima, a to se pojačalo dolaskom njihovog oca na čelo fudbalskog klupa. Naime, Lana i Laura važe za hrvatsku verziju sestara Kardašijan.

Lana je nedavno diplomirala na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta i u vezi je sa sinom jednog od najbogatijih Hrvata Emilom Tedešijem, sinom predsednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantik Grupe.

Kako pišu hrvatski mediji, oni su u vezi dve godine, a za to se saznalo preko fotografija koje su objavljivali na Instagramu.

Mlađa ćerka Laura studira u Londonu. Za nju se pričalo da je u vezi s Leom Bilićem, mlađim sinom nekadašnjeg fudbalera Slavena Bilića.

Iako vezu nikada nisu potvrdili, često su viđeni zajedno, a proslavili su i njen 21. rođendan u Londonu.

Naime, prijatelji i fudbalski saradnici Slaven Bilić i Nikola Jurčević, zajedno su radili u Engleskoj pa ne čudi da su njihova deca postala tako bliska. Laura i Leo su vršnjaci i zajedno izlaze u poznate klubove, odlaze na koncerte, a svoja druženja ne kriju ni na Instagramu.

Po njihovim profilima na društvenim mrežama zaključuje se da Lana i Laura vole da izlaze, uživaju u skupocenim i brendiranim stvarima, putovanjima, a često poziraju i svojim ocem.

Devojke često putuju, a kada nisu u Zagrebu, najčešće su u Londonu, Parizu ili Dubaiju

Na svakoj fotografiji su besprekorno doterane, sa skupocenom torbicom pod rukom, pa su tako sestre obožavateljke modnih brendova Guči, Hermes, Šanel, Luj Viton, čija cena iznosi po nekoliko hiljada evra.

Porodica Jurčević voli egzotične zemlje i skupe destinacije, a pažnju javnosti posebno je privuklo porodično letovanje na Ibicu, gde su roditelji Nikola i Sandra proslavili 25 godina braka.

Odseli su u luksuznom hotelu "Hacienda Na Xamena", gde jedno noćenje iznosi nekoliko hiljada evra.

(Telegraf.rs)

>

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti