I svet traži Barbaru iz Sente

11.4.2018 0:46:27
Broj pregleda: 21
Podeli Tvituj Podeli na G+

Devojka iz Sente na Interpolovoj žutoj” listi nestalih osoba. Endre Vitez: Dok sam živ, tragaću za ćerkom. Mislim da su mi kola gađali kamenjem isti oni koji su nešto uradili Barbari

NESTANAK tinejdžerke Barbare Vitez (16) iz Sente, kojoj se svaki trag gubi 25. novembra 2016, kada je poslednji put viđena na mostu preko Tise, i posle godinu i po dana obavijen je misterijom. Porodica ne gubi nadu i neće odustati od potrage za svojom mezimicom, čije se ime sa fotografijom i ličnim podacima nalazi i na Interopolovoj žutoj” listi nestalih osoba.

Pomoć u potrazi za nestalom ćerkom, porodici Vitez je ponudio privatni detektiv iz Beograda, što su oni i prihvatili. Javio im se i jedan advokat iz prestonice, takođe sa željom da im pruži pomoć u potrazi za Barbarom.

PROČITAJTE JOŠ: Zbog ljubomore ubio čekićem

Ovih dana bi trebalo da se čujem ili vidim sa privatnim detektivom otkriva nam neutešni otac Endre Vitez. Tada ću saznati da li eventualno ima nekih novih informacija.

Porodica Vitez godinu i po živi u agoniji, želeći da sazna istinu šta se te večeri dogodilo na mostu.

Dok sam živ, tražiću je! poručuje Endre. Da se utopila, do sada bi je sigurno pronašli. U januaru je žena skočila u Tisu i za tri dana su je našli. Posle nje je jedan mladić skočio u Tisu, i njega su pronašli za četiri dana. Isto je bilo hladno, kao i kada je moja ćerka nestala. Samo moju Barbaru nisu pronašli, i to mi je neverovatno.

Endre kaže da je pre nekoliko dana doživeo neprijatnost, kada je odlučio da automobil uveče ostavi na ulici, a ne kao uobičajeno, u dvorištu.

PROČITAJTE JOŠ: Motociklista udario u drvo, na mestu ostao mrtav

Ujutro sam video da je neko kola gađao kamenjem, i skoro da su razbili stakla jada se Endre. Mislim da su to učinili isti oni koji su nešto loše uradili mojoj Barbari. I na ovaj način hoće da me uplaše da odustanem od potrage za njom, ali u tome neće uspeti.
Povezane vesti