ISPOVEST BOKSEROVE DEVOJKE: Pesničio me je po licu i glavi

11.6.2018 8:16:28
Broj pregleda: 42
Podeli Tvituj Podeli na G+

Ispovest Ljiljane Trivković, koju je pretukao Pavo Popović. Sa nagnječenjem lobanje, kopčom iznad usne, i sa podlivima, devojka je upućena na kućno lečenje

UŠLA sam u stan, koji je u tom trenutku bio prazan. Proverila sam šta je sve polomljeno, soba je bila ispreturana. U tom trenutku, svukao me je s kreveta, i počeo da me krvnički tuče pesnicama po glavi, po licu

Pročitajte još: SUD DONEO ODLUKU: Pritvor do 30 dana bokseru zbog zlostavljanja devojke

Ovako, za Novosti”, priča Ljiljana Trivković (30), koju je u petak oko 10.30 pretukao dečko Pavo Popović (36), inače bokser, u stanu u Trudbenikovom” samačkom hotelu na Novom Beogradu, gde Ljiljana živi sa majkom, očuhom i bratom. U polusvesnom stanju, nesrećnu devojku su pronašle komšinice, koje su odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć. Sa mnogobrojnim podlivima i posekotinom na licu, uz dijagnostikovano nagnječenje lobanje i kopčom iznad usne, Ljiljana se priseća nasilja koje, kako kaže, nije prvi put pretrpela od svog momka.

Pročitajte još: Bokser vezao i udarao devojku pa joj izbio sve zube

Sve je počelo kada me je u šest ujutru pozvao da dođem po njega u neki stan u centru grada, gde se provodio s društvom počinje Ljiljana. Tome je prethodila svađa i dvoumila sam se da li da odem. Ipak sam ga pozvala i čekala neko vreme u kolima, ali on nije silazio, te sam odlučila da odem.

Kako Ljiljana ističe, ostavila je ključeve automobila u Pavovom stanu, i vratila se u svoj. On je tada taksijem stigao iz grada, i rekao Ljiljani da će doći po nju, kako bi se vratili u njegov stan.

Kada je došao, insistirao je da se popne, što sam odbila, pošto dogovor nije bio takav nastavlja devojka. Izašla sam ispred zgrade, a on je ušao u stan, urlajući na mene i pozivajući me da se popnem i ja. U jednom trenutku, počeo je da izbacuje moje stvari kroz prozor. Kada sam se vratila, pomislila sam da mi je zapalio stan, pošto je ispod mog prozora gorela gomila veša.

Ljiljana je ušla u praznu sobu, i legla na krevet da proveri da li joj je laptop polomljen. Tada je, kaže ona, Pavo ušao, povukao je za nogu, i počeo da je besomučno udara po celom telu, a najviše po glavi. Sa teškim povredama, zbrinuta je u bolnici, odakle je otpuštena u petak uveče.

Pavo, sa kojim je Ljiljana u vezi od 2012. godine, ranije nije bio takav, tvrdi povređena devojka, i ne zna šta mu se dogodilo. Ona takođe kaže da ovo nije prvi put da je od njega pretrpela fizičko nasilje, ali nikada ga dosad nije prijavila.

POPOVIĆ U PRITVORU

TREĆI osnovni sud odredio je u subotu pritvor do 30 dana Popoviću, osumnjičenom da je pre dva dana mučio i zlostavljao Ljiljanu Trivković u njenom stanu. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje devojke, kao i nanošenje teških telesnih povreda.
Povezane vesti