Ispovest brutalno pretučene devojke u Beogradu

10.6.2018 8:16:24
Broj pregleda: 46
Podeli Tvituj Podeli na G+

Devojku (30) koja je brutalno pretučena u stanu u samačkom hotelu na Novom Beogradu našle su komšinice, a njene noge bile su vezane kablom od fena, pišu danas beogradski mediji. Osumnjičenom određen pritvor do 30 dana.

Osumnjičeni za brutalno nasilje je P.P. (36) s kojim je bila u emotivnoj vezi, a kome je danas Treći osnovni sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana.

Devojka je za “Kurir” ispričala da su, kada su je pronašli po glavi i telu imala brojne podlive, kao i da je od udaraca u jednom trenutku izgubila svest.

Prema njenim rečima, jučerašnjoj drami je prethodila rasprava koju su imali preko telefona, kada je tražio od nje ga dođe po njega kolima, pošto je on bio s društvom u nekom stanu u centru grada.

Pozvao me je u 6 sati ujutru da odem po njega, on je bio u stanu u centru grada s nekim društvom Na kraju sam otišla njegovim automobilom, sačekala ga 5 minuta ispred zgrade, ali pošto sam ga pozvala da siđe i njega nije bilo, ja sam se vratila na Novi Beograd do stana gde on živi i vratila njegovoj majci ključeve od auta”, rekla je devojke.

Ubrzo je nastala prava drama. Osumnjičeni se vratio taksijem i navodno uleteo u njen stan i počeo da joj baca stvari kroz prozor, piše list.

Ilustracija

Uhvatio me je za noge i oborio sa kreveta a onda je krenuo pesnicama da me udara. U jednom trenutku me je uzeo za glavu i udario o pod i ja sam tada izgubila svest”, kaže.

Po pozivu komšija, ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći, koja je odvezla povređenu devojku u bolnicu.

Osumnjičeni je za to vreme pobegao, ali je nekoliko sati kasnije uhapšen i priveden u policiju.

Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje devojke, kao i nanošenje teških telesnih povreda.

Treći osnovni sud odredio mu je danas pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen na predlog Trećeg osnovnog tužilaštva, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

P.P. se sumnjiči da je razvalio vrata stana tridesetogodišnje devojke, s kojom je u emotivnoj vezi, vezao joj noge, a potom je besomučno šutirao i pesničio.

Isprebijana devojka živi sa porodicom, očuhom, majkom i sestrom, ali je u trenuku napada bila sama u porodičnom stanu.
Povezane vesti