ISPOVEST Otac ubijenog ispred "Nane": Molio sam ga da ne ide tamo, to mesto je ZLO

21.12.2017 20:16:09
Broj pregleda: 34
Podeli Tvituj Podeli na G+

Znao sam ja kakav je moj sin. Kao maloletnik je imao problema sa zakonom, ali ovo ubistvo, to je zlo priča za „Blic“ Predrag Savković, otac ubijenog Aleksandra.

Savković je ubijen pre četiri dana ispred kluba „Nana“, nakon svađe sa obezbeđenjem, a petorica osumnjičenih za ubistvo uhapšeni su u utorak.

Aleksandrov otac Predrag svestan je da je njegov sin imao burnu prošlost, ali razloge za ubistvo nalazi na drugom mestu.

Ja sam rođen u Beogradu i jako dobro znam istoriju tog mesta. Upozoravao sam ga da ne ide tamo: to je zlo objašnjava Savković u razgovoru za „Blic“.

Pročitajte još:

Zbog ubistva Savkovića uhapšen je Nedeljko Grbović (46), član obezbeđenja ovog kluba, a šta je tačan motiv ubistva na Senjaku, pokazaće istraga.

Pucnjavi ispred „Nane“ prethodila je svađa više gostiju diskoteke, koja je eskalirala u razmenu vatre u kojoj je ubijen Aleksandar Savković, navijač FK Rad, a teško ranjen njegov prijatelj Adija Iseinović (29).

Kako „Blic“ saznaje, obojica mladića policiji su dobro poznata, budući da se iza njihovih imena kriju debeli krimi-dosijei.

Pritvor da ponovi delo

Petorica uhapšenih iz „Nane“, nakon saslušanja pred tužiocem, u utorak kasno uveče izvedeni su pred sudiju za prethodni postupak. Viši sud im je svima odredio pritvor do 30 dana, i to kako ne bi uticali na svedoke u istrazi ubistva Savkovića, koju je Više tužilaštvo u utorak otvorilo. Pritvor im je određen i kako ne bi ponovili delo za koje se terete.
Povezane vesti