Italijanski milioner koji je uhvaćen sa seksi Srpkinjom na jahti skrivao veliku tajnu! (FOTO)

11.8.2017 16:34:18
Broj pregleda: 88
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Zovu ga najseksi dedom na svetu, ali brutalno seksi izgled trenutno ne može pomoći 50-godišnjem Italijanu Đanluki Vakiju, koji se gotovo svakodnevno hvali svojim bogatstvom na Instagramu, gde ga prati čak 11 miliona ljudi.

> > >

Italijanski milioner ponovo pokazao ZVERINU, i to u vrelim pozama sa 26 godina mlađom SEKS-BOMBOM! (FOTO)

Naime, iako on na svojim snimcima i dalje bezbrižno pleše i pozira, u stvarnosti ga muče neke ozbiljne stvari, poput činjenice da su mu zaplenjene jahta i nekoliko nekretnina, piše Unilad.

Italijanski milioner na jahti ugostio seksi Srpkinju, pa pokazao ZVERINU! 

Nakon što je upućen poziv da se pomogne nasledniku farmaceutskog carstva da otplati svoj dug u iznosu od 10,5 miliona evra, internet je reagovao na jedini način na koji zna - nemilosrdnim sprdanjem na račun posrnulog bogataša i njegovog hedonističkog stila života.

Vaki, s kojim se pre nekoliko dana družila i bosanska lepotica Hana Hadžiavdagić Tabaković, u životu nije radio ni dana, pa je ekipa na Fejsbuku odlučila to da promeni.

Napravljena je stranica "Nađimo Đanluki Vakiju posao", koja je izazvala veliki interes. Korisnici Tvitera, s druge strane, "oponašaju" njegov stil života pa poziraju ispred pedalina i plastičnih bazenčića. Većinu fotografija prati haštag "Enjoy", prema naslovu Vakijeve knjige u kojoj je ponosno objašnjavao zašto ne želi da radi u porodičnoj firmi.

Osim jahte i nekoliko vila, oduzet mu je i udeo u golf igralištu u Bolonji, a "Quotidiano Nazionale" preneo je da se njegovi advokati boje da Vaki ima još dugova za koje se ne zna.

"To je samo mali dug", govorio je Vaki ranije, a na poziv da mu se pomogne nema baš puno reakcija. Naime, dosad je skupio oko pet evra pa je očito pred njim dug put da spasi svoju imovinu.

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata
Povezane vesti