"Iz hotelske sobe se čula buka..." Emina i turski milioner u centru skandala, Jahovićeva se nakon emisije oglasila otvorenim pismom! (VIDEO)

11.10.2018 15:15:39
Broj pregleda: 39
Podeli Tvituj Podeli na G+

Emina Jahović i njen novi izabranik Sadetin Saran pune novinske stupce u Turskoj, a sada su se našli u centru skandala, zbog detalja iznetih u emisiji

Naime, voditeljke emisije "Söylemezsem Olmaz Programı" na televiziji "Beyaz" objavile su priču da su "Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari".

Eminin dečko milioner bio je pet godina u braku sa seksi zubarkom, a čim je došlo do razvoda dogodio se neviđeni skandal! (FOTO)

One su na nacionalnoj televiziji iznele navodno proverene "pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin", ispričavši kako su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Međutim, nisu ove voditeljke jedine koje su to spomenule, s obzirom na to da još neki turski mediji pišu kako su gosti hotela navodno bili nezadovoljni zbog toga.

Kako se priča, Emina i Sadetin u hotelu su boravili jer u blizini istog grade kamenu kuću, pa su odatle navodno nadgledali radove.

Turski mediji uveliko pišu da Emina i Sadetin već žive zajedno, da prave zajednički dom, ali da datum kada se useljavaju u novu kuću nije poznat.

Emina Jahović se družila sa bivšom ženom svog novog dečka, multimilionera iz Turske?!

Međutim, Emina se nakon šokantnih detalja iz hotelske sobe oglasila putem Instagrama, napisavši da će podneti tužbu za, kako tvrdi, sve te laži.

- Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi - deo je Emininog pisma.

Podsetimo, Emina nekoliko dana boravi u Srbiji zarad potreba snimanja novog spota, a njeni sinovi su sa svojim ocem Mustafom Sandalom u Istanbulu.

Pogledajte i snimak iz sporne emisije:

I oni prolaze kroz razvod:

(Telegraf.rs)

Moj život nije u opasnosti: Emina Jahović se oglasila nakon saobraćajne nezgode

  Vesti | 5 shares

Papa: Đavo je živ i radi prekovremeno da potkopa Katoličku crkvu

  Svet | 2 shares

Mustafa Sandal nakon razvoda bacio oko na tursku pevačicu, svi bruje o tome da podseća na Eminu!

  Vesti | 0 shares
>

Prva fotka Stanije i Vladimira nakon njenog izlaska iz Zadruge! Tomović je ispratio na operaciju, pa otkrio kakav plan ima! (FOTO)

  Zadruga | 88 shares

Selena Gomez završila na psihijatriji nakon što je pokušala da napusti bolnicu, fanovi misle da je šok doživela zbog Džastina Bibera

  Hollywood | 0 shares

Arsa iz serije "Istine i laži" imitirao Sašu Matića i pokidao, vrištaćete kad čujete priču sa Šabačkog vašara! (VIDEO)

  Vesti | 14 shares
>Povezane vesti