Izračunajte svoj sudbinski broj i na jednom mestu otkrijte najdetaljnije prognoze za leto

10.6.2018 8:16:44
Broj pregleda: 80
Podeli Tvituj Podeli na G+

Svi mi posedujemo sudbinski broj koji se dobija prostim sabiranjem datuma rođenja. Takođe, datum venčanja govori šta vas čeka na zajedničkom putu, potrebno je samo da ga izračunate. Sve detaljne prognoze za 13 letnjih nedelja čekaju vas na dobro poznatom mestu.

Na primer, ako ste rođeni 15. 3. 1983, saberite: 1 + 5 + 3 + 1 + 9 + 8 + 3 = 30; a zatim i poslednje dve dobijene cifre dok ne dobijete prost broj: 3 + 0 = 3. Vaš sudbinski broj je, dakle, broj 3.

Evo šta možete da očekujete u junu mesecu.

LJUBAV: Mnogi od vas će ovog meseca konačno pogledati istini u oči i privesti kraju vezu koja već odavno ne funkcioniše, a koja je sve vreme opstajala isključivo zahvaljujući vašem žrtvovanju i nespremnosti da budete sami. Sada je vreme da sve ružno ostavite u prošlosti kako biste mogli ići dalje. Druženje s prijateljima će vam pomoći da kroz sve ovo lakše prođete. Slobodne Trojke mogu se zaljubiti u osobu koja iz nekog razloga neće biti dostupna za vezu, pa će se prepustiti romantičnom sanjarenju na daljinu.

Otkrijte najdetaljnije prognoze za leto

POSAO: Ukoliko ste spremni da bezuslovno pružite pomoć i podršku onima sa kojima sarađujete, ovaj mesec obećava da bude izuzetan. Sve ono na čemu ste uporno i marljivo radili prethodnih meseci sada bi trebalo uspešno da privedete kraju. Ako ste umetnik ili se bavite poslovima u kojima savetujete ili pomažete drugima, očekujte priznanja. Može se desiti da dobijete putovanje kao nagradu za uspešno okončan posao.

ZDRAVLJE: Gledajte da ovog meseca otputujete što dalje kako biste se odmorili, osvežili i pripremili za nove početke idućeg meseca. Šetajte, meditirajte, budite što više u prirodi. Slušajte svoj unutrašnji glas. Vodiće vas nepogrešivo.

Blic žena

Detaljne prognoze za 13 letnjih sedmica za Trojke, kao i sve ostale brojeve, čekaju vas u „Blic ženi“ koja je na kioscima od subote 9. juna.

Pored toga, u novom broju vašeg omiljenog magazina saznaćete i:

* kako da napravite savršeno slatko

* koji je kupaći kostim za svaki stas

* kako vas boja ruža otkriva

* kako da se obučete od glave do pete za 2.900 dinara Čitaćete i šta Željko Joksimović kaže o svojoj supruzi Jovani, upoznaćete Ivanu Stević Marček koja se porodila kod kuće i saznaćete sve o našoj inicijativi Podrži mame koje rade.

Uz deo tiraža birajte i između dva bestselera, uzbudljive ljubavne priče Kej Huper „Njegova pravila“ i klasika za sve generacije Žila Verna „Svetionik na kraju sveta“.

Svetionik na kraju sveta
Povezane vesti