Klan Amerika pomogao Radulovićevom ubici?

12.7.2018 0:15:54
Broj pregleda: 73
Podeli Tvituj Podeli na G+

Intenzivno se traga za muškarcima koji su, kako se sumnja, učestvovali u ubistvu u beogradskom klubu. Marko Đorđević je navodno pucao, a zatim sa pomagačem Srđanom Kukuljem pobegao van Srbije

DVOJICA osumnjičenih za ubistvo narko-dilera Luke Radulovića (37) locirana su u jednoj susednoj zemlji. Marko Đorđević (30) je blizak sa nekim pripadnicima kriminalnog klana Amerika” pa postoje operativna saznanja da mu oni pomažu u bekstvu i skrivanju nezvanično saznaju Novosti”.

PROČITAJTE JOŠ Ubijen Luka Radulović

Posle zločina on i Srđan Kukulj (32), koji se tereti da je pomogao Đorđeviću da ubije Radulovića, pobegli su zajedno i u prvo vreme skrivali su se u istom stanu. Posle su se razdvojili, kako bi se lakše prebacili preko granice.

PROČITAJTE JOŠ UBISTVO LUKE RADULOVIĆA U KLUBU “ISPOD MOSTA”: Rešen zločin, ubica u bekstvu

Policija je u međuvremenu uspela da rasvetli i motiv surove likvidacije. Prema operativnim podacima Radulović je bio u sukobu sa Đorđevićem i pre nekoliko meseci su se potukli na jednom od prestoničkih splavova. Đorđević je izvukao deblji kraj i od tada je pripremao osvetu.

On već ima nekoliko pucnjava iza sebe, a hapšen je i u policijskoj akciji Grom” usmerenoj ka uličnim dilerima narkotika navodi naš izvor. Blizak je jednoj od kriminalnih ekipa sa Zvezdare, koja je povezana sa pripadnicima klana Amerika”. Često je viđen u njihovom društvu. U istom timu” je i Kukulj, koji je, takođe, privođen tokom Groma”.

Istražni organi sumnjaju da se iza sukoba i tuče dvojice muškaraca krije, zapravo, borba oko prevlasti za teritoriju u trgovini narkoticima, jer su i Radulović i Đorđević bili u tom poslu”. Sticajem okolnosti sreli su se ponovo 18. aprila ove godine, kada je u pivnici Ispod mosta” organizovana privatna proslava.

Đorđević je u jednom trenutku spazio Radulovića, prišao mu i opsovao ga navodi naš sagovornik. Posle nekoliko trenutaka pucao je u njega i ubio ga. Istrčao je napolje gde ga je čekao Kukulj. Dok je narod panično bežao iz pivnice oni su pobegli ka Novom Beogradu. Tamo su promenili automobil i odvezli se, potom, u štek stan.
Povezane vesti