KRAJ LJUBAVI Zorannah raskinula sa fudbalerom, a razlog je SVE ŠOKIRAO

11.7.2018 14:16:11
Broj pregleda: 35
Podeli Tvituj Podeli na G+

Modna blogerka Zorana Jovanović raskinula je vezu sa fudbalerom Danijelom Milićevićem, posle nešto više od dve godine zabavljanja.

Iako nikada ranije nije želela da govori o emotivnom životu, kada se zaljubila u Danijela Zorana je počela otvoreno da priča za javnost o njihovoj vezi i prestala je da krije ljubav.

Zbog fudbalera se najpre preselila u Belgiju, gde je on igrao kada su otpočeli romansu, da bi se zatim zbog njegovog sledećeg poslovnog angažmana zajedno preselili u Francusku. Ipak, veza nakon toga nije dugo opstala, a kako piše Kurir” blogerka je Danijela ostavila zbog drugog dečka.

Kako navodi ovaj list, u pitanju je sportista srpskog porekla koji je rođen i živi u Los Anđelesu, a koga je Zorana upoznala preko Filipa Živojinovića koji je njen dobar prijatelj. Ovo je mnoge iznenadilo, s obzirom na to da je blogerka tokom čitave veze isticala da je ludo zaljubljena u Milićevića.

Zorannah je poslednjih meseci gotovo sve vreme boravila u Srbiji, što je još pre izvesnog vremena podgrejalo priče o raskidu sa Danijelom, a zatim je sa društvenih mreža obrisala sve zajedničke fotografije s njim.
Povezane vesti