Lepa manekenka došla je da se slika na Bahamima.

12.7.2018 0:16:07
Broj pregleda: 113
Podeli Tvituj Podeli na G+

Manekenka i studentkinja Univerziteta Majami Katarina Zaruckija objavila je na društvenim mrežama da ju je ujela ajkula pre oko mesec dana. Zaruckaja (19) je sa dečkom i porodicom prošlog meseca otputovala na Bahame, gde je pozirala za modne fotografije.

Kako je navela u postu, Zaruckaja – koja na “Instagramu” ima skoro 25.000 pratilaca – tokom boravka na egzotičnim ostrvima primetila je područje u kojem su plivale ajkule, uglavnom bezopasne vrste Ginglymostoma cirratum. Nekoliko ljudi je već bilo u vodi sa njima. Željna fotografisanja, Zaruckaja je ušla u vodu i plutala okružena ajkulama.

“Nagnula sam se i ajkula je krenula na mene, ujela me za ruku i povukla na dole”, napisala je Zaruckaja, koja je uspela da se izvuče iz vode bez drugih povreda.

Dejvid Hočer, vlasnik marine “Stenijel C” u kojoj je manekenka ujedena, poslao je medijima fotografiju sa znakom upozorenja turistima na ajkule, naveo je Džezebel”.

Veoma sam blagoslovljena i srećna što nisam izgubila ruku – rekla je Zaruckaja, dodajući da nije ljuta na ajkule. – One su divlje životinje i to je bila situacija bez kontrole. – Ona je dodala da je ovaj slučaj bio za nju velika lekcija.
Povezane vesti