LJUBAVNICA GA NAGOVORILA? Kosovar (21) je izrešetao privatnika iz Bara, a sada je osumnjičena

13.1.2018 18:46:54
Broj pregleda: 24
Podeli Tvituj Podeli na G+

U istrazi pokušaja ubistva Baranina Nusret Malika Ličine (41) koji je ranjen u četvrtak veče u barskom naselju Ilino, pored Valtona Duraja sa Kosova koji je osumnjičen za taj zločin, uhapšena je i Sabiha Ličanin (33), supruga žrtve.

Sabiha Ličanin je trenutno osumnjičena za pomaganje, a u istrazi treba da se utvrdi njen odnos sa 21-godišnjim Durajem.

Naime, prema nekim informacijama njih dvoje su bili u emotivnoj vezi, ali za sada nije poznato da li je Duraj samoinicijativno pokušao da ubije Nusreta Ličinu, ili je to uradio na nagovor njegove supruge Sabihe.

Mediji u Crnoj Gori su objavili da je Ličinu ranio muškarac sa kapuljačom na glavi, koji je ušao u Ličininu kuću i u njega ispalio pet hitaca, od kojih su ga tri pogodila. U momentu pucanjeve, Nusretova supruga Sabiha navodno je bila u kupatilu.

Ranjeni Nusret Ličina je operisan, a posle hirurške intervencije njegovo zdravstveno stanje je stabilno, potvrdio je direktor Opšte bolnice Bar dr Dragoslav Tomanović, prenose podgorički mediji.

Zadobio je rane u predelu obraza, desne šake i levog lakta. Operisan je, nije životno ugrožen kazao je dr Tomanović.

Tokom operacije hirurzi su izvadili dva metka iz tela ranjenog Ličine.

Nusret Ličina je vlasnik firme za proizvodnju kovane ograde “Malika” d.o.o. iz Bara, a sa Sabihom ima dvoje maloletne dece.
Povezane vesti