Ljudi mislili samo na sebe i bežeći od uragana ostavili pse zaključane u boksovima: Skakali su i cvileli, dok nisu došli spasioci (VIDEO)

17.9.2018 23:45:47
Broj pregleda: 33
Podeli Tvituj Podeli na G+

>

Video koji je osvojio internet pokazuje muškarca kako spasava šest pasa koji su bili u kavezu, zarobljeni u vodi koju je doneo uragan Florens, prenosi jutarnji.hr.

> >

Heroji poplava: Kučići se davili u vodi, dok ih oni nisu spasili i svih 60 odveli svojoj kući

Psi su se zamalo utopili jer su ih vlasnici ostavili zaključane u njihovim boksovima dok su bežali od poplava, a volonter na snimku im prilazi da ih izvuče.

Psi su nakon što je kavez otključan odmah izleteli napolje i isplivali na sigurno.

- Izvukli smo ih, u vreme kad smo napuštali mesto, voda je već bila toliko duboka da ne bi imali šanse da smo došli malo kasnije - naveo je novinar Markus Di Paola koji je tu bio sa snimateljima i fotografima.

Inače, američki državni hidrometeorološki zavod upozorava da i u naredna dva dana Vilmingtonu prete poplave, te da bi se vremenska prognoza tek nakon toga mogla popraviti.

VIDEO: Pas bio uz devojčicu i pomogao porodici da je pronađu

(Telegraf.rs)

>

Ovo su žrtve uragana Florens: Majka i beba preminuli u kući nakon pada drveta na krov, mladić izdahnuo u prevrnutim kolima (FOTO)

  Svet | 0 shares

Uragan Florens sve više razara: Broj žrtava porastao je na 15, a Severnu Karolinu tek čeka najgore (FOTO)

  Svet | 6 shares

Tajfun razneo Filipine i odneo 64 života: Evakuisano više od dva miliona ljudi, strahuje se da je broj žrtava mnogo veći (FOTO) (VIDEO)

  Svet | 1 shares
>

Misteriozna masa motrila je na krevetac: Kada je ugledao ovaj prizor na kameri, otac bebe morao je da skupi hrabrosti da uđe u sobu (VIDEO)

  Bizarno | 0 shares

Blatnjavi horor: Ležao je na steni i nije ni slutio kakva opasnost mu se sprema (VIDEO)

  Svaštara | 0 shares

Ubod komaraca izgleda mnogo užasnije nego što pretpostavljate (VIDEO)

  Svaštara | 0 shares
>Povezane vesti