Luka Lazukić optužen za napad na Natašu Bekvalac, evo kolika kazna zatvora mu preti!

16.5.2018 18:15:38
Broj pregleda: 272
Podeli Tvituj Podeli na G+
> >

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo je sudu danas, u sredu 16. maja, optužni predlog protiv Luke Lazukića kojim ga tereti da je izvršio porodično nasilje nad suprugom pevačicom Natašom (Bekvalac) Lazukić, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Lazukić je optužen za krivično delo nasilje u porodici za koje je zaprećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora!

Luki Lazukiću produžena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, evo do kada!

Nakon razmatranja svih dokaza, tužilaštvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično delo nasilje u porodici na štetu Nataše, koja je uzela njegovo prezime - Lazukić.

Prvi osnovni sud je u utorak, 15. maja, na predlog tužilaštva Lazukiću produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka.

U tužilaštvu podsećaju da su u ovom slučaju sprovedene dokazne radnje u okviru kojih je saslušan i Lazukić i ispitana oštećena Nataša Lazukić, zatim je ispitan svedok-bebisiterka koja je bila prisutna tokom svađe u noći između 12. i 13. aprila.

Obavljeno je i medicinsko veštačenje na okolnost vrste i mehanizma nastanka povreda kod oštećene Nataše, kao i psihijatrijsko-psihološko veštačenje Lazukića povodom njegove uračunl?ivosti u vreme izvršenja dela, a bila su stavl?ena i dva zahteva za pružanje potrebnih obaveštenja Gradskom centru za socijalni rad, Odeljenje Savski venac i Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

Nakon izvedenih dokaza odbrana Lazukića je predložila svoje dokaze, od kojih je Tužilaštvo usvojilo jedan predlog, dok su ostali odbijeni.

Zbog toga je odbrana u skladu sa zakonskim ovlašćenjima izvođenje tih dokaza predložila sudiji za prethodni postupak, koji je takođe odbio ove predloge odbrane.

Lazukić se tereti da je Nataši Bekvalac naneo lake telesne povrede u noći između 12. i 13. aprila.

Što se tiče Lazukićeve krivične prijave protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, o njoj će biti odlučeno nakon okončanja postupka za porodično nasilje.

Nataša je posle saslušanja otišla direktno kući i nije uopšte bila raspoložena:

(Telegraf.rs/Tanjug)

>

Luki Lazukiću produžena mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, evo do kada!

  Vesti | 4 shares

Stočaru Radojku (70) preti novčana kazna jer ne zna šta je sa teletom koje je prodao

  Srbija | 2 shares

Šta će biti sa odbeglom vučicom Cokom koja je Beograd digla na noge? U kavezu je, a vlasnici se još ne pojavljuju (FOTO) (VIDEO)

  Beograd | 78 shares
>

"Deadpool 2" stiže u domaće bioskope, a sa njim i Stefan Kapičić (FOTO) (VIDEO)

  Hollywood | 0 shares

O scenama žestokog seksa i davljenja u krevetu u "Ubicama mog oca" bruji cela Srbija (FOTO)

  Vesti | 0 shares

Snima se nova sezona Čari, evo koje tri glumice će zameniti stare sestre veštice! (FOTO)

  Hollywood | 0 shares
>Povezane vesti