Majdanpek: Nastavljena potraga za dečakom

14.3.2018 14:15:48
Broj pregleda: 22
Podeli Tvituj Podeli na G+

Još se ne zna sudbina Milutina Durlića (16), koji je nestao u selu Leskovo kod Majdanpeka. Otežavajuća okolnost je nepristupačan teren, kao i brza i mutna voda nadošlog Peka

POTRAGA za dečakom iz majdanpečkog sela Leskovo, Milutinom Durlićem (16), koji je nestao pre tri dana, trajala je i danas, ali bez uspeha. Teren su pretraživali i policija i meštani, a tragovi dečaka koje je pronašao njegov otac Bogomir, završavaju se na obali reke Pek.

Policija je poslala dve ekipe kaže Dragan Janković, predsednik MZ Leskovo. I mi smo se organizovali i tragamo za dečakom, ali je potraga zasad bezuspešna. Otežavajuća okolnost je nepristupačan teren, kao i brza i mutna voda nadošlog Peka.

PROČITAJTE JOŠ:Dečak se udavio u Peku? (FOTO)

Reka, koja je leti običan potok, zbog obilnih kiša i otapanja snega, postala je veoma brza i opasna. Vodotok u ovakvim uslovima znao je da ugrozi i domaćinstva u Leskovu i drugim selima kroz koja prolazi.

Pek od mesta gde je nestao dečak, pa do brane prolazi dužinom od oko 20 kilometara dodaje Dragan Janković. Tu se uliva u veštačko jezero, odakle se Majdanpek snabdeva vodom. Ali, da je telo stiglo dotle, svakako bi bilo do sada pronađeno.

Obale Peka su u ovo doba godine vrlo nepristupačne i strme, a na pojedinim mestima su zarasle u šipražje. Za danas je najavljeno da će se u akciju traženja dečaka uključiti i čamac.

BOLUJE OD EPILEPSIJE

MILUTIN, koji boluje od epilepsije, poslednji put je viđen pre tri dana. Tada je ustao, obukao se i otišao iz kuće. Tragovi koje je pronašao njegov otac završavaju se na obali Peka.
Povezane vesti