Mali: SNS će nastaviti da sprovodi odgovornu politiku

23.1.2018 10:46:22
Broj pregleda: 9
Podeli Tvituj Podeli na G+

Funkcioner SNS i treći na izbornoj listi Aleksandar Vučić zato što volimo Beograd” Siniša Mali, posetio je domaćinstva porodica Simić i Živanović iz Velikih Crljena, kod Lazarevca, gde je poručio da gradska vlast vodi odgovornu socijalnu politiku i pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Zahvalivši domaćinima na gostoprimstvu, Mali je rekao da se tim predvođen SNS bori se za svako novo radno mesto u Beogradu.

Otvorena je fabrika Birlešik tekstil& u Lazarevcu, koja zapošljava 600 radnika u prvoj i još 600 u drugoj fazi, a cilj nam je da privučemo još novih investitora i otvorimo u Lazarevcu još novih radnih mesta”, rekao je Mali.

On je, kako je saopštila SNS, kazao i da se za razliku od Đilasa, koji je napravio dug od 1,2 milijarde”, danas gradom upravlja odgovorno, redovno se isplaćuju naknade porodiljama i svim socijalno ugroženim kategorijama, bez zakašnjenja.

SNS će nastaviti da sprovodi odgovornu politiku u Beogradu, da se bori za budućnost, jer je ovo naš grad koji volimo”, rekao je Mali.
Povezane vesti