Medved je jurio ribara da mu otme plen, a ono što je usledilo nateraće vas da VRISNETE (VIDEO)

14.6.2018 13:16:24
Broj pregleda: 59
Podeli Tvituj Podeli na G+

Poslednje, panične trenutke života ribara Sergeja Žirkova snimili su prestrašeni svedoci, koji je sa druge obale reke gledali kako medved trči za njim uz brdo. Žirkov (31) iz Kovrana, na severu Kamčatke, popeo se uz strmo brdo na obali reke da dobije telefonski signal i javi prijatelju da ga pokupi, nakon što je ulovio ribu.

Medved se za to vreme popeo na njegov brod u plićaku, rastrgao ga i pojeo njegovu ribu. Iznervirani Žirkov počeo je da baca kamenje na životinju, pokušavajući da je otera. Medved se prvo povukao, međutim potom se vratio i pojurio Žirkova uz brdo, a potom dole u reku. Žirkov je pokušao da prepliva reku i dođe do konopca koji su mu bacilli drugi ribari, ali su ga savladali struja i hladnoća i voda ga je ubrzo odnela.

Njegovo telo je isplivalo na obalu sledećeg jutra, nakon što ga je reka odnela do Ohotskog mora. Medved je pobegao, nismo mogli da mu uđemo u trag – rekla je Irina Kvasova, šef lokalne uprave Kovrana.

Selo Kovran, koje broji 250 ljudi, nalazi se na zapadnoj obali poluostrva Kamčatka, oko 683 kilometra od prestonice regiona Petropavlovsk-Kamčatski, navodi Siberijan tajms”.
Povezane vesti