Melaniji sevnula butina dok je hodala u lepršavoj haljinici, a svi su je u međuvremenu napali zbog simbola njenog brutalnog šešira (FOTO)

6.10.2018 22:14:59
Broj pregleda: 57
Podeli Tvituj Podeli na G+
>

Melanija Tramp je trenutno sama na prvom velikom internacionalnom putovanju, a fotografije njenih aktivnosti obilaze svet. Tokom njega je obišla i Afriku, a fotografija koja je nastala na aerodromu u Najrobiju u Keniji, izazvala je veliku pažnju. Prva dama Amerike je još jednom došla u žižu javnosti zbog svog stila, ukusa i slobodnijeg načina oblačenja.

> >

Melanija Tramp se na aerodromu pojavila u zelenoj haljini sa motivima životinja i umerenim izrazom koji je otkrio izvajanu figuru prve dame Amerike.

Melanija prvi put bez Trampa na putovanju pokazala više nego što treba: Prvoj dami Amerike nemirna haljina zadala muke (VIDEO)

Crvenim tepihom prošetala je u braon cipelama koje su se slagale sa motivima na haljini i kaišem.

Frizura i odevna kombinacija, pokazali su još jednom da žena Donalda Trampa i te kako ima ukusa i stila. Kad god se pojavi u javnosti svojim odabirom garderobe privlači pažnju i pokazuje kako na ženi najprivlačnije izgleda elegantna kombinacija.

Melanija je tokom posete Keniji imala priliku da se upozna sa stanovništvom ove zemlje. Posebnu pažnju je posvetila deci. Za druženje sa mališanima izabrala je da obuče belu košulju, braon pantalone i takve čizme. U ovoj kombinaciji prva dama Amerike je naprosto sijala.

Tokom boravka u Keniji, Melanija Tramp se potrudila da se što više informiše o problemima koji potresaju ovu afričku državu. Takođe je pronašla vremena da se "druži" i sa životinjama.

Melanija pomazila slonče, a ono htelo da joj uzvrati: Prva dama se prepala pa je reagovalo obezbeđenje (VIDEO)

BELI ŠEŠIR IZAZVAO NAJVIŠE PAŽNJE

Melanija je tokom posete Keniji nosila beli šešir, onakav kakav su nosili evropski istraživači i carski administratori u Africi, pre nego što su pokorili narod na ovom kontinentu. Ovakvi šeširi su nakon pokoravanja postali statusni simbol i simbol ugnjetavanja u Africi. Zbog toga su je toga su mnogi napali jer, kako tvrde na društvenim mrežama, ovaj gest nije bio adekvatan za tu priliku.

VIDEO: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

>

Melanija posetila Egipat i slikala se kod piramida u Gizi, a onda je novinarima otkrila jedan detalj o Trampu (FOTO) (VIDEO)

  Svaštara | 1 shares

Tramp poručio svojim pristalicama: Mogao bih da pobedim Putina u boks meču (VIDEO)

  Svet | 27 shares

Makedonci i Albanci od šverca ljudima uzeli milion dolara: Pravili su lažne pasoše, falsifikovali vize i odvodili ih čak do Kanade (FOTO)

  Jugosfera | 10 shares
>

Muška noga na njega ne sme da kroči: Ovaj raj usred mora je stvoren samo za žene (FOTO)

  Svaštara | 1 shares

Zemljotres u Indoneziji poobarao motocikliste na zemlju (VIDEO)

  Svaštara | 0 shares

Hirurg nije mogao da ga odbije: Dečak (8) je morao na operaciju ali je imao jednu molbu za doktora (FOTO)

  Svaštara | 1 shares
>Povezane vesti