MEŠTANE PROBUDIO STRAVIČAN SUDAR “Pevač je bio OBLIVEN KRVLJU, umro je pred mojim očima”

30.1.2018 20:16:27
Broj pregleda: 131
Podeli Tvituj Podeli na G+

Sudar “audija” i “mercedesa”, 15 minuta posle ponoći, u kojem je poginuo Đurađ Đuki Đuranović (33), mladi pevač iz Mrkonjić Grada, bio je tako silovit da je bilo nemoguće utvrditi iz kojeg su pravca vozila dolazila, kažu očevici za “EuroBlic”.

U nesreći na magistralnom putu Mrkonjić Grad Ključ, u mestu Brod, učestvovali su audi A6”, koji je vozio Đuranović, i “mecedes B klasa”, kojim je upravljao Slobodan Vasić (51), a koji je teško povređen.

Jedan od meštana sela Brod kaže da ga je probudio jak udar i da je prvo pomislio kako su pala metalna vrata sa njegove garaže.

Kada sam izašao ispred kuće video sam da se dogodila nesreća i odmah otrčao do vozila. Čuo sam čoveka iz “mercedesa” kako jauče i doziva pomoć. U to vreme već se zaustavilo par auta kaže naš sagovornik.

Pročitajte još:

Ističe da su drugi vozači pokušavali da izvuku povređenog vozača iz “mercedesa”, a da je on otrčao do “audija” da vidi šta je sa drugim vozačem.

Kada sam prišao, ostao sam šokiran. Vozačeva vrata su bila otvorena, a glava je bila na pragu. Sav je bio obliven krvlju. Umro je nedugo zatim, pred mojim očima ispričao je sagovornik “EuroBlica”.

Ddoaje da prizor koji video nikada neće zaboraviti, te da se na ovom delu puta veoma brzo vozi.

O Đuki u Mrkonjić Gradu imaju samo reči hvale.

Jedan od njegovih prijatelja rekao je da ga je ova nesreća veoma pogodila, kao i da je pevač pre desetak dana dobio dete, kao i da ima još jedno dete.

Bio je vrhunski pevač, imao je nekoliko svojih pesama, a pre par godina snimio je i duet s Anabelom Đogani. Ta pesma je ostvarila veliki uspeh ispričao nam je jedan od Đuranovićevih prijatelja.

Osim što se bavio pevanjem, Đurađ Đuranović je bio i vlasnik kafića u Mrkonjić Gradu.

Uviđaj

Uviđaj na mestu nesreće zajedno sa policijom obavila je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, koja je naložila da bude obavljena i obdukcija tela nastradalog.

Obdukcija će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS, a nakon veštačenja biće poznato kako je došlo do nesreće.
Povezane vesti