Migranti se izboli u tuči

13.3.2018 14:15:52
Broj pregleda: 21
Podeli Tvituj Podeli na G+

Dva migranta završila u mitrovačkoj bolnici sa težim povredama nakon krvave tuče u kojoj je učestvovalo desetak lica

U TUČI koja se u ponedeljak rano ujuto dogodila na području opštine Šid, u blizini hrvatske granice, teže povrede zadobila su dvojica migranata. Oni su smešteni u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici i nisu životno ugroženi, potvrđeno je “Novostima”.

Pročitajte još: Stefanović: U Srbiji 3.600 migranata, nema povećanja

Kako nezvanično saznajemo, do krvave tuče desetak migranata došlo je kada su se dve grupe sukobile. Jedna grupacija je trojicu migranata izbola noževima, vezala i uzela im novac u vrednosti od 10.000 evra.

Trojica migranata su smeštena na Odeljenje opšte hirurgije i u stabilnom su stanju. Dvojica su zadobila teže povrede od oštrog sečiva, i nakon što su hirurški zbrinuti, njihovo stanje se prati kaže dr Đorđe Teodorović, načelnik Opšte hirurgije u sremskomitrovačkoj bolnici.

Pročitajte još: Posle tuče migranti u Preševu

Ovakvi slučajevi međusobnih tuča migranata nisu usamljeni, a građani opštine Šid više ne znaju kome da se žale. Pored toga što čine razbojništva po prodavnicama, upadaju meštanima u kuće, kradu im veš sa žica, spavaju po raznim napuštenim objektima, često remete javni red i mir

OBIJAJU PRAZNE KUĆE

NAMA problem stvaraju ilegalni migranti, a to su muške osobe od 20 do 35 godina. Tokom poslednjeg hladnog talasa, oni su svaku kuću za koju su saznali da je prazna, obili, i u njima boravili, ostavljajući iza sebe haos i smeće pričaju ogorčeni meštani.
Povezane vesti