Misici Dijani Milojković uputili bizarnu poruku, a zatim se povodom toga oglasila Rada Manojlović

30.7.2018 22:15:45
Broj pregleda: 53
Podeli Tvituj Podeli na G+
> >

Misica Dijana Milojković koja je vodila borbu sa kancerom i otvoreno pričala o toj borbi na svom Instagram profilu, ali i blogu koji je posvetila, upravo onima koji nisu dovojljo hrabri kao ona da se nose sa bolešću.

Dijana je na svom Instagram profilu preko aplikacije "Pitaj me pitanje" na storiju dobila jedno bizarno i ružno pitanje konstataciju , a ubrzo joj je zbog toga podršku prušila pevačica Rada Manojlović.

Dok Haris uživa sa novom devojkom, Rada očajna zbog gubitka bebe! (FOTO)

- A šta ti znači da se sređuješ i češljaš i šminkaš kad znaš da umireš - napisao je neko, dok je misica pozitivna kao i uvek, odgovorila u tom kontekstu, okrenuvši priču na šalu:

-A ti to znaš pa si požurila da mi postaviš pitanje? Jok čupava ću da idem?! Ne znam kako drugačije da odgovorim na ovakva pitanja, zato okrećem na šalu u nadi da se ova osoba šali - napisala je Dijana u odgovoru.

Dijanin stori podelila je Rada Manojlović koju je ovo pitanje upućeno misici šokiralo pa je poslala poruku osobi koja je, kako je Rada napisala, bezosećajna ili bez mozga:

- Draga Dijana, ne šali se nažalost. Postoje ljudi koji su tvarno takvi, bez osećaja (i mozga). Više pažnje zaslužuje jedna vredna i poštena bubašvaba ili komarac, za njih se bar zna čemu služe, a ovo kao čovek, a nije čovek - napisala je Rada.

Video: Haris uhvaćen sa novom devojkom

(Telegraf.rs)

>

Dijani rekli da im nije jasno zašto se sređuje kad će umreti, Stefan Karić pobesneo, pa se oglasio žestokom porukom

  Vesti | 1 shares

Bio je sve lošije i na kraju je samo zaspao! Oglasio se sin Olivera Dragojevića i progovorio o pevačevim poslednjim trenucima

  Vesti | 0 shares

Imate tvrd stomak i višak kilograma? Možda vam je zdravlje u velikoj opasnosti

  Zdravlje | 1 shares
>

Nevena Božović uživa sa dečkom na Crnogorskom primorju, a gest njenog momka dok je ulazila na čamac oduševio bi svaku ženu! (FOTO)

  Vesti | 0 shares

Sara neće da živi sa Vojketom, a objasnila je i zašto (VIDEO)

  Zadruga | 9 shares

Zbog nje su me zamolili da napustim teren na Australian Openu... Status srpskog glumca o Olgi Danilović će vas oduševiti (FOTO)

  Vesti | 152 shares
>Povezane vesti