MISLIO DA GA VARA I LAŽE Pokušao da ubije ženu jer se zadržala u gradu sa ćerkom, pa u

6.1.2018 12:16:15
Broj pregleda: 159
Podeli Tvituj Podeli na G+

Milica se zadržala u gradu duže nego što je planirala i nego što mu je rekla da će ostati. Dalibor je bio ubeđen da ga laže i vara, iako je u gradu bila sa ćerkom.”

Miličina sestra Katarina Savićević Drapšin kaže da je upravo to bio razlog tragedije koja se u utorak dogodila na Novom Beogradu, kada je Dalibor Skočo (41) napao nožem suprugu Milicu i povredio i njihovu ćerku A. (13) koja je pokušala da ga odgurne od majke. Nakon incidenta, Dalibor je skočio kroz prozor sa petog sprata na beton. Sutradan je u bolnici podlegao povredama.

Do još jedne u nizu svađa tokom 14 godina zajedništva došlo je u utorak, kada se Milica nešto duže zadržala u gradu sa ćerkom A. (13) i sestričniom K. (7), koja ih je posetila za praznike.

Kao i za letnji, i za ovaj raspust moja ćerka je došla kod njih u posetu. Njih tri prošetale su se Trgom otvorenog srca, tržnim centrom i bile su u restoranu. Međutim, zadržale su se nešto duže od planiranog i tada je Dalibor rekao mojoj ćerki da ga Milica vara i laže i da će je ubiti priča za Blic” Miličina starija sestra Katarina.

Tada ih je, dodaje Katarina ono što joj je ispričala Milica, Dalibor napao.

On je krenuo na Milicu, nije istina da je ikada bio nasilan prema deci. Ćerku je odgurnuo i tom prilikom je povredila prst. Moja ćerka je vrištala i sakrila se ispod kreveta priča Katarina.

Ubrzo su u stan došli policija i Hitna pomoć. Katarina dodaje da misli da tragedije možda ne bi ni bilo da se njen zet nije uplašio policajaca.

Greška policajca, koji je tada bio sa njima u stanu, bila je što je Daliboru koji je bio u rastrojenom stanju rekao da mu za to što je uradio sledi par godina u zatvoru. To se dešavalo u dnevnoj sobi, a kada je to čuo, pošto je veliki stan, Dalibor im je pobegao i zatrčao se ka trpezariji i kuhinji. Otvorio je prozor u kuhinji i skočio priča Katarina.

Hitna pomoć odmah je odvezla povređenog Dalibora na reanimaciju u Urgentni centar.

Daliborov otac pretio Milici

Kako kaže sestra napadnute žene, Milicu je nakon svega napao Daliborov otac.

Pitao je: Da li si sad srećna?” i pretio rečima: Platićeš mi za ovo”. Policija je Milici rekla da se skloni i da je bolje da ne ide u Urgentni da vidi muža kaže Katarina.

Dalibor je sutradan, u sredu, preminuo u bolnici.

Milica niti je videla svog muža, niti ga je identifikovala. Ako izuzmemo ovo što se dogodilo, oni su bili veoma dugo zajedno i imaju dvoje predivne dece. Milica i ćerke su dobro sada, ona se sklonila na jedno mesto u Beogradu sa decom sada dok se ne promeni brava njihovom stanu dodaje Katarina.

Kako dodaje, i njena sedmogodišnja ćerka je i dalje u šoku, a Katarina za Dalibora i dalje ima reči hvale.

Nikakav razlog za ovo osim ljubomore nije imao, njen novi posao bila mu je rak rana kaže Katarina.
Povezane vesti