MONSTRUMU PRETI 15 GODINA Pastorku silovao, pa podvodio komšiji da bi IMAO DA PLATI

10.6.2018 8:16:26
Broj pregleda: 79
Podeli Tvituj Podeli na G+

Više tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Ljubiše K. (71) iz sela Aleksandrovac zbog sumnje da je od 2013. kada je imala samo devet godina, pa sve do februara 2018. silovao i podvodio svoju pastorku B. V.

Kako saznajemo, Ljubiša K. je devojčicu, koja sada ima 14 godina, podvodio za novac kojim je posle plaćao struju i ostale dadžbine.

Optužnica je podignuta nakon završenog veštačenja Ljubiše K. u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu.

Ustanovljeno je da je Ljubiša K. bio uračunljiv, ali i da nije govorio istinu kada se, pred istražnim organima, na saslušanju branio da on nije očuh, već biološki otac B.V. što je i potvrđeno DNK analizom.

Ljubiša K. se tereti i da je, da bi platio račune za struju i ostale dažbine, pastorku podvodio i N. M. (71), iz okoline Zaječara, koji je priznao to delo.

N. M. se nagodio sa Tužilaštvom i priznao da ga je za novac koji je davao njenom očuhu, maloletnica oralno zadovoljavala. Nakon toga, on je, pravosnažno, osuđen na godinu dana zatvora.

Devojčica je nakon godina ćutanja, konačno policiji ispričala kroz kakvu je torturu prolazila. Nakon toga Ljubiša je uhapšen.

Ovom monstrumu sada preti kazna do 15 godina zatvora.
Povezane vesti