Najveći britanski zavodnik koji tvrdi da je spavao sa 2.

13.6.2018 11:17:01
Broj pregleda: 76
Podeli Tvituj Podeli na G+

Danijel Vagster (29), čovek koji tvrdi da je spavao sa 2.500 žena i koji je proglašen najvećim britanskim zavodnikom, završio je u pritvoru sa još trojicom drugova nakon što su se žalili na bifteke i šampanjac u restoranu.

Naime, Vagster je pokušao da pobegne iz restorana a da ne plati. On je sa trojicom drugova večerao u restoranu Pikolino” u junu 2016. godine gde su slavili rođendan prijatelja. Pored bifteka naručili su i četiri boce šampanjca, svaka po ceni od 30 funti.

Račun koji je trebalo da plate za šestočasovni boravak iznosio je 450 funti. Kada su očistili tanjire, Vagster je dobio račun ali se žalio na kvalitet dva bifteka, koji su odbijeni od cene, kao i na sporu uslugu. Nastavio je da pije ispred restorana nakon čega je odlučio da pobegne a da ne plati račun.

Ipak, sudija je u sredu odlučio da će morati u zatvor na osam nedelja, piše Miror. Vegster iz Mančestera takođe će morati da plati restoranu 447,50 funti za obrok.

Nakon što su dva bifteka odbijena sa računa, rekao je osoblju da je usluga bila previše spora, a grupa je nastavila da pije ispred restorana rekla je tužiteljka Debi Birn.

Njegova braniteljka Zoe Ejri, rekla je da su ga prijatelji ostavili sa računom. Vagster već ima 12 prethodnih optužnica za 16 dela, uključujući napad, provalu i uznemiravanje.

U aprilu 2016. godine dospeo je na naslovne strane i proglašen za najvećeg britanskog zavodnika”, kada je tvrdio da je spavao sa više od 2.500 žena. Lični trener opisao je svoj seksualni život kao brz i besan” i priznao da je prevario bivšu devojku sa 50 različitih žena.

Tada je tvrdio da je prvi put počeo da privlači veliki broj žena kada je imao 18 godina i počeo da trenira u teretani. Od tada do danas tvrdi da nije prošla nedelja da nije bio sa četiri do pet različitih žena.
Povezane vesti